Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy csináljam h ne tűnjek...

Hogy csináljam h ne tűnjek nagyon kezdőnek?

Figyelt kérdés
van egy srác, nagyon nagyon szeretem, le szeretnék vele feküdni, de zavar egy-két dolog: én még szűz vagyok, ő sokkal tapasztaltabb nálam, nem akarom h nagyon bénának nézzen. és ő tegnap kérdezte h mi lesz akkor ha erre rámegy a kapcsolatunk? énsem tudom...mit csináljak?L/15
2010. máj. 8. 10:17
1 2
 1/13 anonim válasza:
háát ha ezt kérezte h erre rá mehet-e a kapcsolatotok ah te bénaább vagy akkor nem is szeret. bocs de sztem ez van. ha szeret akk lehetsz akár miylen béna veled marad mert te nem vagy tapasztalt és senki nem születik lepedőakrobataként.
2010. máj. 8. 10:20
 2/13 anonim ***** válasza:
Bizony! Gondold meg a dolgot. Szerintem csak a szex miatt akar téged!
2010. máj. 8. 10:24
 3/13 A kérdező kommentje:
nem arra értette h ha béna vagyok. csak szimplán így értette: ha mi most lefekszünk, nem megy rá a viszonyunk?
2010. máj. 8. 10:26
 4/13 anonim válasza:
ha szerelmesek avgyok akk nem mehet rá.
2010. máj. 8. 10:26
 5/13 A kérdező kommentje:
ám nem hinném h csak szexelni akar... akkor már rég megtettük volna. én akartam, én hoztam fel a témát...
2010. máj. 8. 10:27
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha rámenne a kapcsolatotok arra, hogy kezdőnek néz,pedig tudja,hogy szűz vagy, akkor gyorsan szakíts vele.
2010. máj. 8. 10:30
 7/13 anonim válasza:
hát én barátom is tapasztalt volt atéren én meg még szűz nem bénáztam semmit szinte mert ez magától jön és azért annyira nagyon nem lehet bénázni főleg lovaglóban nem :P am még mindig együt vagyunk...DE a csákó kérdéséből kiindulva valszeg 14-16 év körüliek lehettek szal sokat ne várj egy éretlen szexre éhes pasitól... ^^
2010. máj. 8. 19:32
 8/13 anonim válasza:

jah előző vok bocsi látom 15 vagy akkor sry

19/L

2010. máj. 8. 19:32
 9/13 anonim ***** válasza:
csak akkr feküdj le vele ha meg bizonyosodtál hogy nem csak lukra játszik....és ha szeret lehetsz te akármilyen béna akkoris örülni fog hogy neki adtad magad először
2010. máj. 9. 11:55
 10/13 anonim ***** válasza:

ne feküdj le vele! Maradjatok barátok!

a hímringyókat kerüld!

2010. máj. 9. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!