Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek hány éves kor a...

Szerintetek hány éves kor a minimális a szüzesség elvesztésében?

Figyelt kérdés
........
2010. ápr. 26. 17:41
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
92%

Ha általánosítok, akkor azt mondom, hogy 17-18, mert talán ekkorra jutnak el a legtöbben arra a szintre, hogy felfogják, hogy mi ez és nem csak azért kezdik el csinálni, mert mások is...

Ettől függetlenül el tudom képzelni, hogy valaki 15 évesen is elég érett, nem túl befolyásolható személyiséggel rendelkezik, tehát a minimumot az értelmesebbjénél' valahol itt húznám meg.

2010. ápr. 26. 18:00
 12/26 anonim válasza:
haa mar megjott a menzeszed...akk elvileg okee...d igazabool...testileg es lelkileg 15-17 evesen vagy kesz raaa...dee hey a mai vilagban mar az 5 evesek is ezt sinaljak...tudok 1-2 storyt....xoval..tul keep..nins ien minimaaliis koor...csk vigyazz...mert bizonyos fizikai,lelki valtozasok bekovetkezhetnek...ha esetleg meg nm vagy eleg erett...es megis csinalod;))
2010. ápr. 26. 18:00
 13/26 A kérdező kommentje:
én nem akarom még....csak kiváncsi voltam a válaszokra
2010. ápr. 26. 18:02
 14/26 anonim ***** válasza:

Sztem 15 alatt senkinek nem ajánlott.

1 15 éves csaj, már nem kislány . 1 vele korabeli fiutól meg fényévekre van.

Ezt tudom, mert 3 lánygyermek apukája vok. A legidősebb 22, a legkisebb 14 éves.é Nekem a volt barátnőm /24 éves házasok vagyunk pont ma/ 15 volt, amikor megvolt....

Egy lány sokkal hamarabb érik! Ez az igazság, ezen a fiuknak fölösleges tépni a szájukat.

Anno 15 évesen mentünk osztálykirándulásra. A csajok már cigiztek, itták vederszámra a rumpunc-ot. Mi meg néztünk ki a fejünkből... Aztán 1 év után, már MI is cigiztünk, +az asztal alá ittuk őket.

2010. ápr. 26. 18:06
 15/26 anonim válasza:
100%

18:06

Szerinted attól lesz elég érett valaki, hogy cigizik, meg az "asztal alá issza magát" ?

2010. ápr. 26. 18:50
 16/26 LASFASF ***** válasza:
2 évesen már simán... én 3 voltam amikor megdugtam a szomszéd lányt.
2010. ápr. 27. 01:03
 17/26 LASFASF ***** válasza:

18:06

Ez nagyon szép meghatározása az érettségnek, akkor én még nem vagyok érett 18 évesen, hogy nem cigizek?? Mit csináljak most??? segítsen már valakiiii!!!!!

2010. ápr. 27. 01:05
 18/26 anonim válasza:

15 előtt szerintem semmiképp se. Én épp 16 voltam, amikor otthagytam az akkori barátnőmben a szüzességem. Jók voltak az együttléteink, de a szexet az utódjával, 17-18 évesen kezdtem igazán élvezni, átélni.

Most vagyok 28(f) és úgy érzem, jó volt így.

2010. ápr. 27. 01:49
 19/26 anonim ***** válasza:
Jajj! Ne legyettek már ien gyerekesek.Nem azért irtam hogy valaki attól lesz felnőtt hogy piál, + cigizik! De ez télleg igy volt! Mi akkor még ugymond pisisek voltunk, ez az igazság. Mi akkor még ki sem próbáltuk, amikor a lányok már javában csinálták. Ez azért csak valami ...
2010. ápr. 27. 09:29
 20/26 anonim ***** válasza:
te idiota, egysejtű véglény!!!
2010. máj. 3. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!