Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szégyellős vagyok a barátom...

Szégyellős vagyok a barátom elött, nagyon sztnénk már sexelni de ez a probléma mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az alakom miatt vagyok szégyellős mer nm vok vékony ő mindig azt mondja h semmi baj az alakommal ésneki így tecek multkor találkoztunk nagyon jo volt vele felakarta huzmi a polom én meg nmengettem neki nagyon ki szeretnénk próbálni a sexet szüzek vagyuk. ő nagyon tudja a dolgokat és naon félek ha nm lesz jo a szex v vmi akkor elmondja mindenkinek mit tegyek? Lécci segítsetek
2010. ápr. 25. 15:19
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
köccy akk felveszlek:)
2010. ápr. 25. 16:41
 22/28 anonim ***** válasza:
p_etthy@freemail.hu
2010. ápr. 25. 17:16
 23/28 anonim ***** válasza:
Szüleid tudják? Nehogy terhes legyél!
2010. ápr. 25. 17:53
 24/28 anonim ***** válasza:
Hali, nagyon vigyázzatok egymásra,nem tudom mióta vagytok együtt, ezt is írd meg! Szex az csak a végső fázis, előtte igenis vannak fokozatok, először csak simogassátok, kényeztessétek egymás testét, majd később jöjjön a szex, mikor már kiismertétek nagyjából egymás vágyait!
2010. ápr. 25. 20:41
 25/28 A kérdező kommentje:
Régóta ismerjük 1 mást. Tudják a szüleim.
2010. ápr. 26. 09:08
 26/28 anonim ***** válasza:
Esetleg szüleid is megkérdezheted, főleg édesanyád, h. ő hogyan élte meg. Ha jó (már-már ilyen "barátnők vagyunk" viszonyban vagytok, akkor őszintén segíteni fog, hidd el). Szerintem a petting ilyen "arany középút": nektek is jól fog esni hidd el, ill. megnyugtathatjátok magatokat azzal, h. a szexszel még vártatok. Nem lesz gond, hajrá...én drukkolok nektek, mert látszik a hozzászólásaidból, h. szereted azt a fiút.
2010. ápr. 26. 14:12
 27/28 anonim ***** válasza:

14 évesen szerintem is kora lenne én 17 és szüz na jó az is igaz h én arra várok hogy valakit nagyon megszeressek és akkor...

Ám én is szégyenlős vagyok, a mostani fiúmmal én is igy vagyok, félek hogy nem fogok neki tetszeni azért mert nem vagyok valami sovány alkat, de szerintem sexközben ugysem a hibáidat nézni vagy hogy huuuh most mekkora a pocid, hanem ö azt akarja hogy lefeküdjetek és csak arra koncetrálna hogy neked is jó legyen, de ha nem érzed magad készen akkor még ne tedd... nem éri meg csak azért lefeküdni vele, mert ő szertné, csak is akkor feküdj le valakivel ha az nem erőltetid régóta jártok megbizol benne és persze tudod hogy nem csak azért van veled hogy jól meghuzzon és utána elhagyon ....

17L

2010. ápr. 26. 17:54
 28/28 anonim ***** válasza:
17:54-nek teljesen igaza van. Ha a fiú szeret, úgysem a hibáid nézi :) szóval kár aggódnod
2010. ápr. 27. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!