Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szégyellős vagyok a barátom...

Szégyellős vagyok a barátom elött, nagyon sztnénk már sexelni de ez a probléma mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az alakom miatt vagyok szégyellős mer nm vok vékony ő mindig azt mondja h semmi baj az alakommal ésneki így tecek multkor találkoztunk nagyon jo volt vele felakarta huzmi a polom én meg nmengettem neki nagyon ki szeretnénk próbálni a sexet szüzek vagyuk. ő nagyon tudja a dolgokat és naon félek ha nm lesz jo a szex v vmi akkor elmondja mindenkinek mit tegyek? Lécci segítsetek
2010. ápr. 25. 15:19
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
100%

Hidd el, hogy az ő teste sem tökéletes. (senkié sem az)

De 14 évesen valóban felkészültnek érzed magad erre? Nem gondolod, hogy később megbánod?

2010. ápr. 25. 15:59
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

várnod kellene vele egy kicsit még, 14 évesen korai.

ha pedig nagyon nem bírtok magatokkal, akk. petting...és közben talán megismeritek egymás testét tényleges szex nélkül is. És amikor "arra" kerül sor, akk. nem lesztek szégyenlősek.

Sok sikert, de VÁRJ egy kicsit még ;)

2010. ápr. 25. 16:00
 13/28 A kérdező kommentje:

Sztem egyszer mindenki megbánja mert szakít avval akivel elvesztette és utánna megutálja akk azis megbánja

azért köccy

2010. ápr. 25. 16:03
 14/28 A kérdező kommentje:
Sztem is picit korai de már nmbírjuk ki. Segítenél h h kell pettingelni igy 14 évesen mert nm nagyon tudom :S köccy
2010. ápr. 25. 16:04
 15/28 anonim ***** válasza:
hát...a jótékony félhomály sok dologra képes. Próbáljátok először úgy...nem kell rendesen "betennie" :D hanem csak szájjal vagy az ujjakkal. Hidd el, az is nagyon jó érzés, és később próbálkozzatok kicsit világosabb helyen, ha bátrabb leszel. De a szexhez kicsit még várj szerintem!!! (és nem csak én írtam ezt, úgyhogy talán igazam van.)
2010. ápr. 25. 16:10
 16/28 A kérdező kommentje:
köccy
2010. ápr. 25. 16:20
 17/28 anonim ***** válasza:
nincs mit...de ha lesz valami, akk. kiváncsi vagyok, mire jutottatok :) hajrá, és ne izgulj: nem vizsgáról van szó XD
2010. ápr. 25. 16:22
 18/28 A kérdező kommentje:
oki :D majd elmondom:) ha gondolod megadhatod msn-ed :D
2010. ápr. 25. 16:23
 19/28 A kérdező kommentje:
M1 ink majd elmondom itt :D
2010. ápr. 25. 16:30
 20/28 anonim ***** válasza:
megadhatom :)
2010. ápr. 25. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!