Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tegyek ha megtortenik?

Mit tegyek ha megtortenik?

Figyelt kérdés
szuzz vagyok es felek hogy az elso alkalomnal verezni fogok kicsit....olyankor mit tegyek?..ha pl osszekenek vmit!..pasimat vagy esetleg a lepedojet v vmi...de ez termeszetes hogy egyes lanyoknal bekovetkezik az elso alkalomnal..de nem tudom o hogy reagal majd ra
2010. ápr. 24. 15:48
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Ismerek egy olyan fiut aki undorodik nagyon a vertol,aszt is mondta h nem szeretne olyannal szeretkezni aki verzik...hat az szerintem ott hanyna ossze magatxD:D
2010. ápr. 24. 15:49
 2/15 anonim ***** válasza:
75%

Itt nem fél liter vérről van szó, hanem pár cseppről.

Ha vki ettől undorodik, hát az ne szexeljen. Terítsetek magatok alá egy lepedőt és meg van oldva.

2010. ápr. 24. 15:52
 3/15 A kérdező kommentje:
jo jo de o nem tudja azt hogy en szuzzzz vagyok...szal szerintem nem fog arra szamitani hogy verzek is...
2010. ápr. 24. 15:54
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
ezt ne titkolt el.egy szűz lánnyal sokkal ovatosabban kell bánni.
2010. ápr. 24. 15:59
 5/15 anonim ***** válasza:
51%
sztem el kellene monadod neki, hogy az vagy...akkor turelmesebb es megertobb lesz...
2010. ápr. 24. 16:00
 6/15 anonim ***** válasza:
mondanod*
2010. ápr. 24. 16:00
 7/15 A kérdező kommentje:
szerintem gondolja hogy az vagyok,de nem is szokot probalkozni...v is ugy ertem nem vetkoztet semmi csak simiz meg csokolgat,nyakamat csokolgassa meg stb..melleimhez ish alig er...pedig mar 3 4 honapja kb egyutt vagyunk...vajon nem akarja elsietni?v mert nem probalkozik..?....en hanynam ha o kezdemenyezne...vagy azert nem er melleimhez hogy ne hogy rosszul reagaljak,mert vanak olyan csajok akik nem nagyon szeretik,vagyis meg varnanak azzal ish hogy tapizza a sajat pasija...sot masnak megseh engedne...ki is akadna szerintem az olyan csaj aki mas letaperol ha meg a sajat pasijanak se engedi....
2010. ápr. 24. 16:19
 8/15 anonim ***** válasza:

jajj...egy jo kapcsolat alapja az oszinteseg...ez alap h elmondod neki h szuz vagy, ha szoba jon.az meg nem bizonyitja h tudja h szuz vagy h nem tapizza a melled stb.

kulomben szerintem nem lehetsz valami nagyon erett ha ilyen a gondolkodasos...szerintem ne sexelj meg.

2010. ápr. 24. 16:23
 9/15 A kérdező kommentje:
hat 15 vagyok...csak par dologra vagyok kivancsi...s ezek koze tartozik az is hogy vajon mert nem kezdemenyez...fiuk mi a velemenyetek nektek ha szeretek egy csajt, s szokta mondani jo velem lenni meg minden..meg seh kezdemenyez....mashol simiz, csak a fenekem s a melleimhez er ritkan s akk is cs ugy elhuza a kezet v esetleg mind ha a fenekemre lecsuszna a keze....pedig en engednem....
2010. ápr. 24. 16:33
 10/15 anonim ***** válasza:
lehet h tapasztalatlan
2010. ápr. 24. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!