Az a helyzet,h nem éltem még nemi életet.De masztiztam és oly annyira megtetszett.h már a búcsúkban kapott fa*z alakú cukorvával is csináltam.És ettől elveszíthettem a szüzességem????
szoval ha jol ertem te egy cukorkaval es huzztal ra meg gumit is hat nah nem vagy semmi...xD=))
16/L
2010. ápr. 22. 14:23
12/21 anonim válasza:
tudod mivel probald? az nagyon jo:D es meg orgazmusod is lessz:D
szoval..veszel egy rezgo fogkefet....es ahol van a kefe a masik oldalaval..bekapcsolva persze..kezded el dorzsolgetni a puncidat...a csiklodat:D
garantalt elvezet:D
2010. ápr. 22. 14:29
13/21 anonim válasza:
ez a kerdes volt eddig amit lattam a legjobb de komolyan :)):)):))
17/L
2010. ápr. 22. 14:30
14/21 anonim válasza:
Gyerekek sírva röhögök!:D
2010. ápr. 22. 14:55
15/21 anonim válasza:
Kemény.:) De ne aggodj szüz maradtál ha nem akor azt észre veted volna amikor csináltad;)
2010. ápr. 22. 18:05
16/21 anonim válasza:
Most mit szivatjátok? 14 évesen normális ha valaki érdeklődik a szex iránt, és maszturbál.Am meg szerintem meg lehetne kérdeznio nem egy csajt, hogy titokba miket nyomkod magába.Jobb híján...
Nekem a szüleim jó fejek voltak, hogy ne kapjak el semmi fertőzést meg nehogy bajom legyen kaptam egy vibrátort egy síkosítóval 13 évesen, és azt mondták, hogy természetesen kúra szerűen alkalmazzam:D
2010. ápr. 23. 11:12
17/21 anonim válasza:
nahát én is szeretnék ilyen szülőket:-)
2010. ápr. 23. 19:58
18/21 anonim válasza:
Ne foglalkozz a sok hülyével. Ha jól esik csináld. Ha elszakad a szűzhártyád azt valószínűleg érezni fogod, de a fiú akivel először lefekszel nem. Talán egy tapasztalt férfi meg tudja mondani, hogy szűz volt-e, akivel lefeküdt, de az sem valószínű. Van, hogy a hártya olyan kicsi és rugalmas, hogy el sem szakad. Nekem is ép több partnerrel folytatott 13 évi rendszeres nemi élet után. Akkor szűz vagyok? Nem, ugye? Tehát nem a hártyán múlik.
2010. dec. 15. 19:17
19/21 anonim válasza:
minek cukorka?biztos akármelyik fiú vállalta volna...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!