Amikor önkielégítek, és olyan érzésem van, hogy mindjárt bepisilek, rángatózom és dübörög a vér az ereimben, akkor mivan? :OO
Figyelt kérdés
Mármint közel van az orgazmus? Mert olyankor mindig elfáradok és abbahagyom,pedig annyira jó érzés..
14/L
2010. jún. 17. 17:06
3/11 anonim válasza:
Két dolgot tudok elképzelni.
1 Ha csak akkor van ez mikor simized a sunit akkor az orgazmus.
2 Ha máskor is akkor neurológiai baj van pl. epilepszia.
ÜDV23F
4/11 anonim válasza:
Pont a legjobb rész előtt hagyod abba!Ez olyan, mintha egy jó romantikus filmet csak a feléig, háromnegyedéig néznél meg és a végkifejlett előtt kikapcsolnád a tv-t.
Ne hagyd abba, és meglátod fantasztikus lesz és megéri!
5/11 anonim válasza:
én segithetek neked ugy.. irj privit.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,megpróbálom nem abbahagyni, de nagyon kifáradok.:O Ezeket a terhes vagy és ,,meg fox halni" válaszokat hagyjuk már.. mindenki ismeri a fuckyeahGYIK-et:D Én is szoktam jókat röhögni néha, de ha normálisat kérdezek, akkor ne ilyen f_sz válaszokat írjatok már..:D Köszi.
2010. jún. 17. 17:21
7/11 anonim válasza:
Örülj neki, folytasd és élvezz. ;) De jó neked.*.*
8/11 anonim válasza:
Jajj de rég voltam már 14 éves......akkor még csupa felfedezés az élet.....:)
9/11 anonim válasza:
Ne hagyd abba, mert el fogsz élvezni:) Nekem is ilyen érzés volt, amikor a barátom orálisan kényeztetett..Alig kaptam levegőt, valahogy azt sem tudtam, hogy hol vagyok...Meg persze rángatóztam is..De ne hagyd abba, nagyon közel van az orgazmus. :)És ne félj, nem fogsz bepisilni!
10/11 anonim válasza:
Néha belegondolok hogy van az önkielégítésben valami sokkal jobb mint amikor párommal vagyok... persze nem cserélném le Őt semmi pénzért :D
De csak így tovább! csináld amíg jól esik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!