Egy serdülőkorban lévő egészséges fiu hányszor maszturbálhat egy nap?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 20. 21:55
11/19 A kérdező kommentje:
megijedtem*bocsi
2010. ápr. 20. 22:10
12/19 anonim válasza:
Én 13 éves koromban egyszer kipróbáltam, hogy megállás nélkül ki tudom e verni kétszer! Sikerült! HÁHÁÁ
24F
14/19 anonim válasza:
Kérdező 22:01:
Abba kötöttek bele, hogy az "egészséges"-t "sz"-el és nem "s"-el írjuk, mert az alap nem "egés", hanem "egész".
Ettől függetlenül napról napra meglepődök, hogy mennyi elvakult nyelvtantanár szaladgál errefelé. :|
Hogy a kérdésedre is válaszoljak:
Annyiszor, ahányszor kívánja. ;)
15/19 anonim válasza:
Egyszer se, mert romlik a helyesírása.
16/19 anonim válasza:
n+/- epszilon
n természetes szám
17/19 anonim válasza:
Erre nincsenek szabályok. Ahányszor jónak érzed =)
24/L
18/19 anonim válasza:
ha a Jupiter az Oroszlánban van, akk. azokon a napokon csak 32-szer szabad...:D
19/19 anonim válasza:
ha majd 1 hét maszti után a földön fexel és levegőt se kapsz, lelőttél már 3 macskát az utcárol, egy webcamot, és telement a PCd is, na akkor megvan a heti adag, ezt ozd el 7 el és megkapod a npit.. :) ... -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!