Ha szűz vagyok de megujjaztak spermás kézzel akkor teherbe eshettem?
ezt nevezik szeplőtelen fogantatásnak? :O vagy most hogy van ez?
(boccs az alpári megfogalmazásért)
ma 20:35
Menjél máshová fröcsögni! Az ilyen bunkó tirpákok miatt aggódnak a csajok a szüzességük miatt, mint te! Húzzál anyádba qurvázni, meg rib@ncozni! Köcsög!
"szűzhártyán van egy kicsi lyuk azon simán átmegy a sperma külömben hogy jönne ki a vér??"
->> az értelem besüt. előbb menj fel és guglizz rá mi az a szűzhártya, utána okoskodj itt.
a másik, hogy ennek nagyon kicsi az esélye, mert levegőn nem sokáig bírja a spermium, és gondolom előtte volt levegőn a srác ujja, tehát szerintem egyáltalán nem vagy terhes, de legközelebb figyeljetek erre:)
És mi az, hogy nem szűz? De az, a szüzességet csak egy húsvér pénisz tudja elvenni.Gondolj bele: Szexuálisan érintetlen... Az ujjazás kb. olyan mintha egy tampont dugnál fel magadnak. szóval szűz mindenki akibe nem járt p*cs..
Amúgy nekem is a Szűz Mária jutott az eszembe:D:D
De egy pasi ért hozzá, nem érintetlen szexuálisan -.-"
Egy tampon az más, az nem érez..
Szia!
Hát... sok dologtól függ...
Termékeny voltál-e az adott napokon, mennyi idővel az után tette be az ujját a fiú, miután rákerült a sperma stb.
De ne felejtsd egyetlen petesejté egyetlen hímivarsejt kell a megfoganáshoz, tehát van esély rá. Vegyél egy vagy két terhességi tesztet, ha 2 csík van rajta,akkor a barátoddal és anyukáddal elmentek a nőgyógyászhoz, ha ez az eset nem 72 órán belül történt. Ha igen, akkor van 72 órás tabletta. Remélem segíthettem 15/F Nemrég töltöttem és még szűz is vagyok:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!