Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha szűz vagyok de megujjaztak...

Ha szűz vagyok de megujjaztak spermás kézzel akkor teherbe eshettem?

Figyelt kérdés

ezt nevezik szeplőtelen fogantatásnak? :O vagy most hogy van ez?

(boccs az alpári megfogalmazásért)

2010. ápr. 17. 19:39
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
azért terhes még nem lesz, de van rá esélye. viszont vedd számításba h abból a rengeteg hímivarsejtből egy szokott megtermékenytődni, tehát csupán egy elég erős ahhoz hogy eljusson a petéig, és ezt sem minden alkalommal. Ettől még lehettél olyan szerencsétlen, hogy kifogtad azt az egyet, de erre is kitalálták már az esemény utáni bogyót, ha nagyon félsz. Nem védekezés helyett, de ha már megtörtént a baj... na mindegy ez is egy alternatíva. a szűzhártya meg egy kb 2-3 mm-s kis "perem" a hüvely belsejében, ennek semmi köze nincsen a teherbe eséshez.
2010. ápr. 17. 21:59
 12/28 anonim ***** válasza:

ma 20:35

Menjél máshová fröcsögni! Az ilyen bunkó tirpákok miatt aggódnak a csajok a szüzességük miatt, mint te! Húzzál anyádba qurvázni, meg rib@ncozni! Köcsög!

2010. ápr. 17. 22:51
 13/28 szexiboj ***** válasza:
0%
Te hülye vagy o.O
2010. ápr. 17. 22:53
 14/28 anonim ***** válasza:
Szélsőséges helyzetben lehetsz terhes tőle, de szerintem ennek kicsi az esélye! Az ujjon lévő spermák kis száma és a testen kívüli környezet is a fogantatás ellen dolgozik, nameg lehet h terméketlen időszakban is történt. Szerintem feleslegesen aggódsz, de legközelebb szopogasd le a srác ujját. Így szexuálisan is szoktatva leszel. :D
2010. ápr. 17. 22:54
 15/28 anonim válasza:
9 hónap és megtudod.
2010. ápr. 18. 01:00
 16/28 A kérdező kommentje:
köszönöm a NORMÁLIS válaszokat :))) :*
2010. ápr. 18. 12:24
 17/28 anonim ***** válasza:
50%
Szűz Mária! Ahan..mostmár értem. Azé ő se volt olyan ártatlan ;)
2010. ápr. 19. 01:47
 18/28 anonim ***** válasza:
54%

"szűzhártyán van egy kicsi lyuk azon simán átmegy a sperma külömben hogy jönne ki a vér??"

->> az értelem besüt. előbb menj fel és guglizz rá mi az a szűzhártya, utána okoskodj itt.

a másik, hogy ennek nagyon kicsi az esélye, mert levegőn nem sokáig bírja a spermium, és gondolom előtte volt levegőn a srác ujja, tehát szerintem egyáltalán nem vagy terhes, de legközelebb figyeljetek erre:)

És mi az, hogy nem szűz? De az, a szüzességet csak egy húsvér pénisz tudja elvenni.Gondolj bele: Szexuálisan érintetlen... Az ujjazás kb. olyan mintha egy tampont dugnál fel magadnak. szóval szűz mindenki akibe nem járt p*cs..

Amúgy nekem is a Szűz Mária jutott az eszembe:D:D

2010. ápr. 19. 13:54
 19/28 szexiboj ***** válasza:

De egy pasi ért hozzá, nem érintetlen szexuálisan -.-"

Egy tampon az más, az nem érez..

2010. ápr. 19. 20:41
 20/28 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát... sok dologtól függ...

Termékeny voltál-e az adott napokon, mennyi idővel az után tette be az ujját a fiú, miután rákerült a sperma stb.

De ne felejtsd egyetlen petesejté egyetlen hímivarsejt kell a megfoganáshoz, tehát van esély rá. Vegyél egy vagy két terhességi tesztet, ha 2 csík van rajta,akkor a barátoddal és anyukáddal elmentek a nőgyógyászhoz, ha ez az eset nem 72 órán belül történt. Ha igen, akkor van 72 órás tabletta. Remélem segíthettem 15/F Nemrég töltöttem és még szűz is vagyok:-)

2010. ápr. 21. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!