Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Jövőhéten leszek 15és szeretné...

Jövőhéten leszek 15és szeretnék lefeküdni egy fiúval. Nem a barátom de ő idősebb nálam. Már mindent csináltam szinte amit szexen kívül lehet. Egyszer amikor megujjaztak kiszakadt aszűzhártyám is. Mit csináljak hogy ne lássa hogy szűz vagyok?

Figyelt kérdés
Minél hamarabbi válaszokat kérek! nem szeretném hogy látszódjon hogy még volt aktus.
2009. okt. 20. 15:39
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
58%
Csináljátok ruhában, akkor nem fogja látni!
2009. okt. 20. 15:41
 2/32 anonim ***** válasza:
42%
Mennyivel idősebb?Ja amúgy akkor te már nem vagy szűz,nem?És az miért lenne baj ha látná hogy az vagy?
2009. okt. 20. 15:44
 3/32 A kérdező kommentje:
hahaha miylen vicces.... ugy értettem hogy ne vegye észre...
2009. okt. 20. 15:45
 4/32 A kérdező kommentje:
20 éves és nemtudja hogy még azt nem csináltam
2009. okt. 20. 15:46
 5/32 anonim ***** válasza:
43%
Kapcsoljátok le a villanyt!!!
2009. okt. 20. 15:50
 6/32 anonim ***** válasza:
87%

ésakkor mivan?:D

amúgy ha aztírod a szexre, hogy "azt" ebből is láccik h baromi éretlen cvagy még és a szex nemegészen nekedvaló még

2009. okt. 20. 15:51
 7/32 anonim ***** válasza:
100%
Én kérdeztem a korát...Tényleg nem neked való a szex szerintem se.20 évesen meg rohadjon le neki ha nem talál magának korabelit.Nekem akkor 18 és fél volt a barátnőm.Hova sietsz?Ti annyira misztifikáljátok a szexet,csak azt fogják fel kevesen közületek,hogy az nem csak jó lehet,az első tapasztalatból meg lehet kimondottan rossz következmény.Na mindegy,ha lefekszel vele ne titkold el h neked ez az első mert akkor talán máshogy áll majd hozzád és így lehet hogy még neked is jó lesz a végén.Ha eltitkolod magaddal szúrsz ki.
2009. okt. 20. 15:55
 8/32 anonim válasza:
89%
Na es ha az vagy? Egy 20 eves sracnak attol csak izgalmasabb, ujabb trofea leszel neki ;] Bar egyebkent ha ez bekovetkezik koztetek, annak mar neve van, es a torveny bunteti. De ti tudjatok.
2009. okt. 20. 15:57
 9/32 A kérdező kommentje:
köszi végre egy hasznos válasz:)
2009. okt. 20. 15:59
 10/32 anonim ***** válasza:
0%

Mért nem lehet megadni a kérdésre a választ?

Nem kioktatást kér!

amugy meg minnél jobban mondjátok neki hogy ne meg stb....megfoglya csinálni mert akarja!!!!!!!

2009. okt. 20. 16:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!