Jövőhéten leszek 15és szeretnék lefeküdni egy fiúval. Nem a barátom de ő idősebb nálam. Már mindent csináltam szinte amit szexen kívül lehet. Egyszer amikor megujjaztak kiszakadt aszűzhártyám is. Mit csináljak hogy ne lássa hogy szűz vagyok?
Szánalmas, hülye kis p*csa vagy.
DE legalább menőnek tartanak a barinőid.
Pusztulnátok el!:)
Remélem, sokat segítettem.:)
Olvastad a Rómeó és Júliát?? Méghogy nincs szex benne. De előtte összeházasodtak! Júlia emlékezetem szerint 13 éves volt. De ez tényleg egy agyszülemény, bár a kor jegyeit viseli magán.
A kérdező is. Hány pasi fogdosta már meg 15 éves korára? Elszáll az agyam.
nem tudsz mit tenni úgyis megtudja! Atyaééééég milesz?! : O
Te dolgod és nyugottan valdbe h szűz vagy! avagy hisz hülye csitrinek akit könnyú megkapni...
A kérdés vége (amikorra mindenki elfáradt):
"Egyszer amikor megujjaztak kiszakadt aszűzhártyám is. Mit csináljak hogy ne lássa hogy szűz vagyok?"
A helyes válasz: semmit.
Bónusz: szerintem is fiatal vagy, ezért mindig jó, ha kétszer meggondolod. A tapasztalatok szerint a túl kései első élmények gyakrabban jobbak, mint túl fiatalon, akármilyen fickóval is.
egy jó javaslat: kúrasd meg magad aztán jelentsd fel, ez a jó recept.
sok sikert, szorítok neked.
de te egy mekkora.....15 évesen egy 20 évessel, bár akkora lenne neki hogy ha bele teszi a nemi szervedbe akkor a manduláidat csiklintaná vele. na ezt kívánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!