Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Jövőhéten leszek 15és szeretné...

Jövőhéten leszek 15és szeretnék lefeküdni egy fiúval. Nem a barátom de ő idősebb nálam. Már mindent csináltam szinte amit szexen kívül lehet. Egyszer amikor megujjaztak kiszakadt aszűzhártyám is. Mit csináljak hogy ne lássa hogy szűz vagyok?

Figyelt kérdés
Minél hamarabbi válaszokat kérek! nem szeretném hogy látszódjon hogy még volt aktus.
2009. okt. 20. 15:39
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:
89%

Szánalmas, hülye kis p*csa vagy.

DE legalább menőnek tartanak a barinőid.

Pusztulnátok el!:)

Remélem, sokat segítettem.:)

2009. okt. 21. 15:58
 22/32 anonim válasza:
61%
Addig vagy szűz ameddig egy hatalmas farok beléd nem áll, tők 8 h kiszakadt-e vagy sem. És honnan tudod hogy kiszakadt?
2009. okt. 21. 17:57
 23/32 anonim ***** válasza:
88%

Olvastad a Rómeó és Júliát?? Méghogy nincs szex benne. De előtte összeházasodtak! Júlia emlékezetem szerint 13 éves volt. De ez tényleg egy agyszülemény, bár a kor jegyeit viseli magán.

A kérdező is. Hány pasi fogdosta már meg 15 éves korára? Elszáll az agyam.

2009. okt. 22. 01:00
 24/32 anonim ***** válasza:
88%
Lehet hogy a kor jegyeit viseli magán az a mű, de környörgöm!!!!! 500 évvel ezelött volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. okt. 22. 11:46
 25/32 anonim ***** válasza:
Mindig is ilyen nőt szerettem volna......verni.
2009. okt. 24. 12:06
 26/32 anonim ***** válasza:

nem tudsz mit tenni úgyis megtudja! Atyaééééég milesz?! : O

Te dolgod és nyugottan valdbe h szűz vagy! avagy hisz hülye csitrinek akit könnyú megkapni...

2009. nov. 10. 16:49
 27/32 anonim ***** válasza:

A kérdés vége (amikorra mindenki elfáradt):

"Egyszer amikor megujjaztak kiszakadt aszűzhártyám is. Mit csináljak hogy ne lássa hogy szűz vagyok?"

A helyes válasz: semmit.

Bónusz: szerintem is fiatal vagy, ezért mindig jó, ha kétszer meggondolod. A tapasztalatok szerint a túl kései első élmények gyakrabban jobbak, mint túl fiatalon, akármilyen fickóval is.

2009. nov. 10. 17:19
 28/32 anonim ***** válasza:

egy jó javaslat: kúrasd meg magad aztán jelentsd fel, ez a jó recept.

sok sikert, szorítok neked.

de te egy mekkora.....15 évesen egy 20 évessel, bár akkora lenne neki hogy ha bele teszi a nemi szervedbe akkor a manduláidat csiklintaná vele. na ezt kívánom.

2009. nov. 10. 17:38
 29/32 anonim ***** válasza:
te most kamuzol!!!a kérdésben az van :'jövőhéten leszek 15',az eggyik válaszodban viszont az van hogy 20!!!(mond má meg meik igaz te hülye!
2009. nov. 10. 18:29
 30/32 anonim ***** válasza:
te bolond! (előző)nem látod hogy a pasija 20 !
2009. nov. 10. 18:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!