Jövőhéten leszek 15és szeretnék lefeküdni egy fiúval. Nem a barátom de ő idősebb nálam. Már mindent csináltam szinte amit szexen kívül lehet. Egyszer amikor megujjaztak kiszakadt aszűzhártyám is. Mit csináljak hogy ne lássa hogy szűz vagyok?
Figyelt kérdés
Minél hamarabbi válaszokat kérek! nem szeretném hogy látszódjon hogy még volt aktus.2009. okt. 20. 15:39
31/32 anonim válasza:
tutitipp: szoríts egy sapkát a két térded közé, tuti nem veszi észre,hogy nem vagy szüz. Amúgy mért is akarsz te mindent odaadni valakinek, akinek azt sincs bizalmad elmondani,hogy nincs szűzhártyád? Nem értem,hogy mért kell olyannak odaadnod magad, aki még ráadásul nem is a barátod?! Mindegy, mindenki maga tudja, hogy cseszi el az életét.. Egy életre megsebzödsz, ha hülyeséget csinálsz. Hogy nézel utána a leendö szerelmed szemébe? Bocs, majdnem 15 évesen tüzeltem, éshát megdugattam magam az elsö szembejövövel... Hát...
32/32 A kérdező kommentje:
megoldódott nem tettem meg vele:) így volt a helyes:) és én nem vagyok az a 15 éves akire gondoltok hogy megkuratja magát az első pasival..én úgy szeretném ha minden tökéletes lenne. azthittem vele azlesz de nem lett volna:) köszi a válaszokat!
2009. nov. 22. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!