Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha szűz vagyok de megujjaztak...

Ha szűz vagyok de megujjaztak spermás kézzel akkor teherbe eshettem?

Figyelt kérdés

ezt nevezik szeplőtelen fogantatásnak? :O vagy most hogy van ez?

(boccs az alpári megfogalmazásért)

2010. ápr. 17. 19:39
1 2 3
 1/28 anonim válasza:
Meglehet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:S
2010. ápr. 17. 19:41
 2/28 A kérdező kommentje:
:S hoppá
2010. ápr. 17. 19:42
 3/28 anonim ***** válasza:

Ilyen Hülye h lehet vki???

Nálunk ez a felvilágosítás 12 évesen volt te hány éves vagy?

2010. ápr. 17. 19:44
 4/28 anonim ***** válasza:

Mi a célod? Szűzen teherbeesni, vagy a teherbeesés veszélye nélkül szexelni?

Mert a spermás kézzel való megújjazásnak semmi más gyakorlati értelmét nem látom.

2010. ápr. 17. 19:44
 5/28 A kérdező kommentje:
nem leugatást kértem. köszi. csak vágod. ok hogy spermium feljut de basszus ha szűz vagyok akkor ez tök abszurdnak tűnik nem?
2010. ápr. 17. 19:52
 6/28 anonim ***** válasza:
előfordulhat.
2010. ápr. 17. 20:06
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

A szüzességnek semmi köze nincs ahhoz,hogy teherbe eshetsz-e vagy sem....Ha már megjött akkor akármikor teherbe eshetsz...

igen,ezt lehet nevezni így...mivel ha csak megujjaztak akkor még szűz vagy(akkor is ah esetleg már nincs meg a szűzhártyád.->csak akkor számítasz nem szűznek ha beteszik a kuksit...)

2010. ápr. 17. 20:10
 8/28 anonim ***** válasza:
a szűzhártyán van egy kicsi lyuk azon simán átmegy a sperma külömben hogy jönne ki a vér??
2010. ápr. 17. 20:27
 9/28 anonim ***** válasza:
36%

Én is szűz vagyok és ráültem bugyika nélkül a 25 éves bátyám gurulós székére, amin napi kétszer maszturbál. Vajon teherbe eshetek?

És ha megvolt mikor éppen pettingeltünk a barátommal és ő ráélvezett a tamponomra?

11/L

-----

Jaj kérlek.

2010. ápr. 17. 20:29
 10/28 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy abszurdnak tűnik,szerintem szimplán baromság.Ha már megtörténik a "baj" legalább egy élvezetes szeretkezés következménye legyen,nem egy ilyennek.Egyébként teherbe eshetsz,mert sem a spermiumokat sem a petét nem fogja érdekelni,hogy hogy kerültek össze,ebből megtermékenyítés lehet.
2010. ápr. 17. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!