Van egy srác netröl ismertem meg a jövöhéten találkozunk de ö már leis akar velem feküdni. Ez mire utalhat h csak araklek neki?
Szerintetek ez normális h megtegyem az a baj h netröl teljesen beleszeretem minden percbe csak rágondolok. Defélekattolh csak arra kelek neki.:( Szerintetek van rá esély h nem csak arra kellekneki? 17/L.
Csak léci értelmes válaszokat irjatok normálisan kifejtve. vagy ha röviden is válaszoltok csak értelmesen
Én is lefekszek a nővel az első randin hogy kiderüljön milyen az ágyban. Miért nem értik meg a nők hogy a férfinak fontos a szex, mindegy hogy nézel ki ha már kanos. A sex megvonást se értem kiküldeni egy kanos pasit a nők közé???
Fontos hogy biztonságos helyen találkozz vele (ahol sok ember, és ne hagyd ott az embereket semmi indokkal) ne szállj be a kocsijába csak taxi vagy busz mert végső esetben a sofőr is tud segíteni. Ha már megismerted 3-4 óra beszélgetés személyesen akkor haza viheted és nálad történjen meg a dolog(vagy szálloda, wc stb) szóval ahol tudsz segítséget hívni. Ha már megismerted hol lakik, szülei stb. akkor lehet már benne bízni.
Ja és ne írogass ide ha nem tudod felmérni milyen veszélyt rejt a világ előbb a 3.-kat járd ki, értelmi szinted ott van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!