Van egy srác netröl ismertem meg a jövöhéten találkozunk de ö már leis akar velem feküdni. Ez mire utalhat h csak araklek neki?
Szerintetek ez normális h megtegyem az a baj h netröl teljesen beleszeretem minden percbe csak rágondolok. Defélekattolh csak arra kelek neki.:( Szerintetek van rá esély h nem csak arra kellekneki? 17/L.
Csak léci értelmes válaszokat irjatok normálisan kifejtve. vagy ha röviden is válaszoltok csak értelmesen
Aranyom, szerintem ne találkozz vele. Biztos, hogy csak be akar vinni a szalmába, aztán otthagyna utána. Bezzeg a mi időnkben még tudtak udvarolni. Láttad volna az uram. 76/L
Babi néni
Hagyd a fenébe. Ne találkozz vele. Csak az ágyba kar vinni, inkább keress mást. Vannak sokkal normálisabb pasik is, az ilyeneket meg kerüld el messziről. Ismerkedj, és nem feltétlen rossz valaki, mert a netről ismered, csak most nem volt szerencséd.
üdv
hát sajnálom, de fix hogy csak arra kellesz neki.
a másik meg, neten soha ne szeress bele senkibe, nem is létezik az az ember (persze képletesen) akibe beleszerettél. mivel neten egy kicsit mindenki más. plusz nem hallod a hangját, nem látod a mozdulatait, a reakcióit, ezeket mind hozzáképzeled, méghozzá olyannak ami Neked tökéletes lenne, ezért egy idealizált képet látsz az msn s karakterek mögött. csak a szövege eredeti, máramennyire eredetinek mondható..., onnan olvassa ki a dumáit ahonnan nem szégyenli.
ha jót akarsz magadnak, felejtsd el ezt a srácot, és ha ismerkedsz is neten, figyelj magadra hogy ne kezdj el érzelmeket táplálni senki iránt így, semmi jó nem sülhet ki belőle!
remélem segitettem
20/f
mégvmi: netes ismeretségen alapuló találkákkal semmi bajom, nekem is volt már, a lényeg hogy semmi komolyra nem szabad számitani és gondolni, csak lazán, kb mintha soha nem is beszéltetek volna, csak véletlenül futnál össze valakivel utcán. az egyedüli különbség hogy esetleg már van egy-két fix téma amit tudsz hogy tudtok róla beszélni, de még ez se biztos hogy élőben menni fog. a netes előismeretség véleményem szerint csak a megszólítást teszi egyszerűbbé, ennyi, és NEM SZABAD többre számitani! különben könnyen arcraborulás lesz belőle...
És ha megerőszakol?????
Ne menj el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
20/L
Kétszer ismerkedtem neten.Az elsőnél nagyon durván megszivhattam volna,ha elmentem volna...a szerencsém az volt,hogy pont megbetegedtem.A másodiknál pár nap után találkoztam egy fiúval,Én is úgy éreztem,hogy belészerettem,de mikor találkoztunk,már másképp gondoltam.
Szerintem se menj el...Megbízhatóbbakat keress,ne pedig internetes kapcsolatokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!