Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok! Ti elvennétek egy 22...

Lányok! Ti elvennétek egy 22 éves srác szüzességét?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 23:40
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
47%
A férfiaknál ez nem kincs,nálluk ez inkább hátrány,mivel igy nem érzik magukat a falu bikájának! A lányok meg már úgy születtek hogy mindent tudtak,nem kellett őket tanitani!
2010. ápr. 20. 07:36
 22/23 anonim ***** válasza:

Én tuti nem :D Bocs, de én a tapasztalt pasikat szeretem.

23/L

2010. ápr. 20. 20:50
 23/23 Ywerd ***** válasza:

Örülök neki hogy ennyi lánynak a tapasztalt pasik jönnek be.Remélem nektek is valami önző bunkó vágta be először de tövig,hogy vinnyogtatok közben.

Barátom! 22 évesen eléggé késésben vagy,menj el egy k.rvához,aztán majd ő megtanít.Régebben ez hagyomány volt,a New York i egyezmény előtt.

Egyébként meg legyél férfi.Ne rinyálj,egy férfi nem a kinézetével,hanem a fellépésével hódít.Ne görcsölj, legyél laza..és ne csak játszd.Menj el fáraszd le magad fizikailag,nekem ez a foci meg a kendo segítségével sikerült ,a fizikai fáradtság eltakarítja az útból a gátlásokat.Utána tisztálkodás,aztán irány bulizni v koncertre.Egy hónapon belül garantált a siker..Na szevasz! 29 F

2010. ápr. 20. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!