Lányok! Ti elvennétek egy 22 éves srác szüzességét?
utolsó büntet :D
de majd utánna menjetek strandra
Kedves 17:53-as. Téged ki tanított? Akkor ugye jól esett, hogy tanítanak, vezetnek, de te már nem viszonoznád. Látod ez az önzőség. És ezekből következnek a sztereotípiák, hogy minden nő önző, csakis a saját érdekeit nézi.
Sajons még eddig kapcsolatom sem volt, dehát ez vagyok én. Pedig járok szórakozni, igaz nem disco, hanem kocsma, azaz "beülős helyek", közösségben vagyok, sokszor, a középpontban találom magam nagyobb társaságban.
A kinézetem átlagos, vagy nem is tudom... Mind1. nincsen szerencsém a lányoknál. Ennyi.
266 22f
A 17:53-as hozzászólón én is kiakadtam, bezzeg amikor a csajt kell tanítani az más, ugye? Én már nem vagyok szűz, volt már dolgom szűz csajjal, akkor háborodtam volna föl, hogy hej de tapsztalatlan vagy? Egyébként drukkolok neked :P
23/F
Cuki vagy :) nem gond hogy még szüz vagy :) majd jön a szerelem :) és ö majd tanit téged :) és te is öt mással ne is foglalkozz ne akard eldobni magadtol a kincsedet
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!