Lányok ti elvennétek egy 16 éves srác szüzességét?
Ha csak azért akarsz sexelni valakivel, hogy többé ne legyél szűz akkor simán egy k,rva is megteszi
És a válaszom nem érdekelne sem a farkad mérete sem az hogy 16 vagy ha egyszer szeretlek
Mi lányok így gondolkodunk (tisztelet a kivételnek), nem igaz hogy a méret a lényeg, jó persze nagyobb farok hú de izgi, de ha szeret valaki akkor nem a farkad mérete miatt fog szeretni
a méreted miatt nem akarsz kínos helyzetbe kerülni? :) na mondok valamit: találd meg azt a lányt, aki szeret, az tényleg tenni fog rá h mekkora a méreted.
egyébként h megnyugtassalak... ha azt hiszed ez kicsi: én sose mértem a barátomét, de gondolom valahol ott körül lehet. na mikor először megláttam a tisztelt példányt, majdnem sokkot kaptam h te jó ég, hogy fog ez belém férni:S:S a lányok hüvelye kb 10 centi hosszú és a legtöbb érzőreceptor 3-4 cm mélységig található. szóval ha ezt szeretted volna hallani, igen, ki tudod elégíteni a lányt ha csak a méretet vesszük, de a legfontosabb h minél tovább bírd és ügyesen használd :)
ne megszabadulni akarj a szüzességtől, várd meg míg jön egy megfelelő lány. ha ő is szűz, akkor meg no problem, együtt bénáztok majd egy kicsit :) mint mi a barátommal, de visszagondolva az egyáltalán nem ciki, inkább aranyos :D
szóval dont worry!
L.19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!