Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan lehet valamelyik 14...

Hogyan lehet valamelyik 14 évesnek csak a gondolata is a szüzesség elvesztésének, miért akarják annyira elveszteni miért nem érnek rá még 2-3 évet?

Figyelt kérdés
2008. szept. 27. 09:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
57%
vagy túl korán érnek, vagy ez a divat sajnos. ÉN amondó vagyok h 18 fölött ,,érdemes" elveszíteni:)
2008. szept. 27. 09:48
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
Mert már előbb érnek a fiatalok mint régebben, én 15évesen vesztettem el, szerettem az illetőt, nem vagyunk együtt, és nem is 2hónapot voltunk együtt (1,5évet) és most 17 vagyok és fél éve van egy csodálatos barátom ;) Ma már nem kortól függ. Oké, ne 12-13-14 évesen veszítse el valaki, de a világ rohan, ők meg már nem értik mit jelentett ez régen.
2008. szept. 27. 09:49
 3/11 anonim ***** válasza:
71%
14 évesen már törvényes, pár száz éve már akkor divat volt szülni is. Volt egy idő, amíg ez újra tabu lett, most elmúlt.
2008. szept. 27. 09:51
 4/11 A kérdező kommentje:
jól van én konkértan a max 14 évre gondoltam mert akkor még a többség általános-ba jár és én igy nem tom elképzelni hogy egy általános iskolás hogy képes erre
2008. szept. 27. 09:53
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Sztem azért mert azt hiszik attól ha nem lesznek már szűzek attól nagylányok lesznek... a szex nem tesz felnőtté...
2008. szept. 27. 10:04
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az teljesen hülyeség h elöbb érnek a fiatalok! Sztem ha megkérdezel egy 13-14 éves lányt vagy fiút h mi az a szex vagy hogy kell védekezni, milyen betegségeket ismernek stbstb akkor ott fog állni mint fasz a lakodalomban. Itt nem érettségről van szó hanem divatról. Persze tisztelet a kivételnek!! De az kb 100-ból 2!
2008. szept. 27. 10:46
 7/11 anonim ***** válasza:

akkor a 2-bol en vagyok az elso...na ki lesz a masodik? hehe :)

mivel en ilyesmiket tudok,nem annyira mint egy 25 eves pl: de akkor is...es en tenyleg koran erek,.osztalytarsaim pedsig nem...de ez van

2008. szept. 27. 10:48
 8/11 anonim ***** válasza:
65%
Tényleg bele kell törődni, hogy korábban érnek a fiatalok. Nekem anyám azt mondta, hogy amikor ő volt fiatal, akkor kb. 16-17 évesen vesztették el a lányok. És akkor az ő anyja, a nagymamám ezt tartotta korainak, szerinte meg kellett volna várnia, amíg leérettségizik. De nagymamám pl. még szüzen ment férjhez. A másik nagymamám nem, de 22 évesen veszítette el. Én mondjuk ezt nagyon szeretem a nagyszüleimben, hogy bár nem mindenben egyezik a véleményünk, de ilyesmiről is tudunk nyíltan beszélgetni. Én 15 voltam, amikor elveszítettem, de ha mondjuk egy évvel hamarabb már együtt lettünk voltan az akkori párommal, akkor simán megtettem volna 14 évesen is. Ja, csak úgy mellesleg, 18 éves koromig vele voltam együtt. Emlékszem, anyukám meg ezt tartotta korainak.
2008. szept. 27. 11:49
 9/11 anonim ***** válasza:
66%
Ez a korábban érés tényleg hülyeség...mert hiába fejlett vki testileg,a többség (sztem minden 14 év alatti) még nem érett lelkileg erre! Csak ezt sugallja minden h ez trendi,ciki ha vki szűzen megy középsuliba!! Ez óriási butaság,s én azt sem értem a fiúk főleg a huszonévesek miért kezdenek ki kislányokkal....ezek érdekes kérdések engem is foglalkoztat és jérdeztem is rá pár kislánytól és hogy mért ne,csak egyszer élnek? de valójában azt sem tudják tényleg mi a szex valójában,milyen szeretni s várni valakit,s a védekezésről,meg hasonlók meg aztán fogalmuk sincs!!! Ilyeneknek még nem való a szex..nagyon nem!!!! egy 20 éves lány
2008. szept. 27. 12:06
 10/11 anonim ***** válasza:
Akkor én megint kivétel vagyok :) Én nem azért vesztettem el 15évesen, mert az volt a trendi, és nem is 2nap járás után. Félévet várt rám a fiú, mindketten akartuk, és én már akkor fontosnak tartottam a védekezést és most is normális életet élek. Sajnos tényleg vannak kis r*bancok, de mindig is voltak :S Ezt sugározza nekik a média is .. (egy előző hozzászóló)
2008. szept. 27. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!