Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A tegnap ejjel vesztettem el...

A tegnap ejjel vesztettem el a szuzegemet es nagyon felek a pasi szemebe nezni mert szegyellem magam elotte. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés
2008. szept. 26. 12:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
67%
14 sem vagy es maris lefekudtel egy fiuval? Na te aztan nem tetovazol! Nem is csodalkozom ha nemtudsz a szemebe nezni. Altalaban a nok ugy vesztik el a szuzesseguket hogy szerelmesek biznak a masikban , keszen allnak ra(nem 14 evesek) egy stabil kapcsolatban vannak es akkor nyugodtan a parjuk szemebe nezhetnek.
2008. szept. 26. 15:49
 12/17 anonim ***** válasza:
Huuu na ez nem semmi meg is ertem hogy nem tudsz a szembe nezni.De hogy tortent??
2008. szept. 26. 17:03
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom még új neked az egész helyzet. Ha már megtörtént a dolog, ne szégyeld magad. Ez egy természetes dolog. De inkább még ne szexelj, mert elég éretlennek tűnsz. Ráérnél még, hidd el.
2008. szept. 26. 20:57
 14/17 anonim ***** válasza:
6%
Az egyejszakas kapcsolatokkal nincs semmi baj, orulj, hogy megtortent, ne foglalkozz azokkal, akik szerint 14 evesen a lanyok csak a csokrol fantazialnak, es szerelmesen vesztikel a szuzesseguket.. Ez nem feltetlen igaz:) Nincs okod szegyelni magad.
2008. szept. 27. 01:50
 15/17 anonim ***** válasza:
8%
Beszéljétek meg...persze azt,hogy mikor lesz megint. :)
2008. szept. 27. 18:54
 16/17 anonim válasza:
Hány éves volt a fiú? Nem erőszakoskodott esetleg veled?
2008. szept. 30. 11:35
 17/17 anonim ***** válasza:
Én is így voltam vele...egy haverral veszítettem el 3 hónapj aés volt barátom.....nem tudom nem értem magam csak ugy jött...és már azt vettem észre hogy megtrtént nem bánom..én sem tudtam a arátom szemébe nézni de elmondtam és megbeszéltük a dolgokat amjd iderült h ő kb minden nap csalt egy csajjal ennyit az őszinteségről de mond el neki nyugi nem öl meg + ha szeret megbcsájtja ha meg nem hagyd a fenébe.....
2008. szept. 30. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!