Nagyon ciki h 16 évesen nem volt csajom? És az mennyire gáz h még szűz is vagyok? :S
Olyan rhadt sokat olvastam h ilyen 12-13 éves kisp!csák írnak h ilyen ciki ez meg olyan ciki az meg h lehetek-e terhes meg mindenféle f4szság h az hihehetetlen....
Lassan már kezdem úgy érezni magam mintha 100 éves lennék.
Tényleg 1 ilyen 3lb4sz0tt világban élünk, ahol már a 10 évesek sem élhetnek szex nélkül?
16/F
sajnos eléggé elfajult a mai világ, komolyan, múltkor olyat olvastam, hogy két 10 éves kisfiú megerőszakolt egy 8éves kislányt. Egyre betegebbek az emberek, ez nem normális. Légy büszke rá, hogy te nem ilyen vagy.
16 évesen én elveszíthettem volna, 17 évesen is, de mind egyéjszakás kaland lett volna, és örülök, hogy vártam 18 éves koromig, mire megtörtént, szerelmes voltam és vagyok most is, azóta is együtt vagyunk.
19/L
Nem gáz, nyugi. Nekem se volt még senkim.:)
15L
:D
Köszi a válaszokat:D
Tök jó h vannak olyan korombeliek akik még úgy gondolkoznak mint én :)
Figyu. Szerintem az a gáz. hogy 16 évesen ilyen kérdést teszel fel :S. A szex nem a tiniknek való szerintem 18 éves kor alatt nem is szabadna elkezdeni! Azok a csajok vagy srácok akik meg 14-15 évesen (már leírni is "morbid" ) elkezdik azok már huszonéves korukra olyan kiégettek lesznek majd mint egy középkorú (40-50 éves ember). Pedig 20on éves korban a legjobb a szex :p...tehát azok szívnak akik korán kezdik ennyi.
26/F
Igen gáz, nagyon is sőt nagyon is szégyen... uristen mekkora szégyen... hogy voltál képes ezt ki írni h még szőz vagy?? uristen!!!!!!!!!
XD
jó h nem szégyen XD
a fiúk álltalában késöbb vesztik el
18-19 de van aki akár 20 évesen is szüz apszolut nem szégyen...
csak mindenki el van h már 2évesen basznak -.-
nyugodj meg ez hülyeség
jó hogy nem szégyen, sőőt az a szégyen aki már rég füt fát megdug...
:D hát először is :D
tegnap(2010.04.14.) 18:44
Booooldog szülinapot neki :D
tegnap(2010.04.14.) 23:10
:D am kamu kérdés :D igazából csak r0hadt ideges voltam h már lassan egy10 éves se tud szex nélkül élni...:D
tegnap(2010.04.14.) 23:36
xD
és ezt hívják bioszexnek :D
fűvel-fával :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!