Mer nem akar egy jo csaj se lefekudni velem? 16f
Figyelt kérdés
Az a helyzetem, hogy nekem eddig csak ronda csajok "nyitottak szet a labukat" de en meg nem csinaltam semmit mert az igazit varom vagy legalabb egy szep lanyt.
Nem vagyok ronda vagy ilyesmi.
2010. ápr. 8. 18:24
21/25 anonim válasza:
Hát ti is aztán megértő emberek vagytok mondhatom mint ha ti nem voltatok volna soha 16 éves kamasz fiúk -.-
Nem tom mi lesz ha nektek is lesz egy kamasz fiatok aki nem tud egy szép barátnőt szerezni magának majd őt is le taknyozzátok?
22/25 anonim válasza:
Voltunk 16 évesek és nem az volt a legfőbb problémánk, hogy le akarnak-e feküdni velünk. Habár pasik nem voltunk, igaz drágaság?
Na szóval, nézd, keress magadnak egy rendes lányt, aki szép és helyetted is van esze és majd egy év múlva lefekteted. Addig vagy fogd be, vagy legyél paraszt és húzd meg a "ronda lányokat".
23/25 anonim válasza:
Juj, de le lettem pontozva. :D Nem baj. Sértődjetek csak meg. Én nem olyan hülyén fogom nevelni a gyerekem, ahogy ti lettetek nevelve, nem hinném, hogy a kamasz fiamnak ez lesz majd a legnagyobb problémája.
24/25 anonim válasza:
Legközelebb kérdezd meg a jó csajt.
25/25 anonim válasza:
En lehet hulye vagyok en is 16 eves vagyok de nem fekudnek le egy 16 eves sraccal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!