7 hónap már ideális a szexhez? ( a részletek lent)
Szóval a történetem...
Van egy nagyon édes párom,akivel már 7 hónapja együtt vagyok.A kezdetektől kezdve tökéletes volt minden,szinte alig veszekedünk,és nagyon érzem rajta,nagyon tudja velem éreztetni,hogy mennyire szeret.Az utóbbi időben (az utóbbi 2,3 hónapban egyre gyakrabban velvetette a szex témát ( amire én számítottam is,mert már 22 (én 17)) .Volt már petting is többször,és mindig nagyon jó vele,mert mindig figyelte,hogy jó-e nekem. Csak egy kicsit félek a szextől,( már a hétvégére tervezzük) mert nekem ez lesz majd az első,és a terhességtől pedig még jobban. Szóval a kérdéseim azok lennének,hogy 7 hónap után már odaadhatom magam neki azok alapján amiket az előbb írtam? Mire figyeljek majd oda az együttlét alatt? ( amúgy nagyon rendes srác,imád engem,és én is őt,mindennél jobban,nem az a fajta,hogy csak a szexre pályázik) Egyébként már én is nagyon kívánom őt,és már én is szeretném,csak nagyon félek az elsőtől,az esetleges problémák miatt.ugye ez normális?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
16:05!
Eléggé ott tud ő lenni ha ránk jön az izgalom :D ne aggódj :D csak eddig még sosem erőltette,siettette,( meg még most sem,csak már nagyon emlegeti,hogy mennyire kíván,és már én is akarom) mert tudom,hogy mennyire szeret,és azt szeretné ha tökéletes legyen nekem az első vele..
. Nekem ő így tökéletesen megfelel,mert egyformák vagyunk,nála jobbat,szebbet nem is kívánatnék. Egyszerűen imádom! :)))
Egyébként a többi kedves válaszolóknak köszönöm a biztatásokat,tanácsokat,válaszokat,jókívánságokat. :)
puszillak titeket :)))
22:45!
ne szólj te ebbe bele,jó???
utolsó!! --- engem a te véleményed nem érdekel,ha te ilyen miatt kidobod a barátnődet,hát dobjad,nem érdekel,ebből is látható,hogy csak arra kell. Az én párom viszont nagyon türelmes és megértő volt velem ( nem olyan bunkó,mint te) és ezért is csodálatos volt az első! Na meg a következők is...
Egyébként meg,nemtudom,tudsz e rendesen olvasni,hogy "volt már petting is többször" ... és még előtte hetekkel,napokkal orális szex is, (mind kettőnk részeről) ,szóval legközelebb vagy olvasd el rendesen,vagy ne pofázz bele olyanba ami nem rád tartozik!!!
Nyugi,én azt nagyon jól tudom,hogy az orális szex,és a petting,nem helyettesíti a szexet...
Abban viszont egyet értek benend,hogy jól összehozza a két partnert,de mivel én még csak 16 voltam,nem volt meg a kellő bizalom,és még kételyek voltak bennem,vártam vele,és a mai napig nem bántam meg,azt a majdnem 8 hónapot szex nélkül,mert annál csodásabb volt az első együttlét. És ezt tanácsolom,minden csajnak,aki még nem bízik meg eléggé a párjában,de már felmerült a szex téma,hogy várj még vele,nagyon megéri!!! :)
jaj,és kedved utolsó 2 válaszadóm -- a válaszaidra már nem vagyok kiváncsi,egyrészt mert már lejárt téma,másrészt pedig,ha nem tudsz normálisakat írni,akkor inkább ne is írd!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!