7 hónap már ideális a szexhez? ( a részletek lent)
Szóval a történetem...
Van egy nagyon édes párom,akivel már 7 hónapja együtt vagyok.A kezdetektől kezdve tökéletes volt minden,szinte alig veszekedünk,és nagyon érzem rajta,nagyon tudja velem éreztetni,hogy mennyire szeret.Az utóbbi időben (az utóbbi 2,3 hónapban egyre gyakrabban velvetette a szex témát ( amire én számítottam is,mert már 22 (én 17)) .Volt már petting is többször,és mindig nagyon jó vele,mert mindig figyelte,hogy jó-e nekem. Csak egy kicsit félek a szextől,( már a hétvégére tervezzük) mert nekem ez lesz majd az első,és a terhességtől pedig még jobban. Szóval a kérdéseim azok lennének,hogy 7 hónap után már odaadhatom magam neki azok alapján amiket az előbb írtam? Mire figyeljek majd oda az együttlét alatt? ( amúgy nagyon rendes srác,imád engem,és én is őt,mindennél jobban,nem az a fajta,hogy csak a szexre pályázik) Egyébként már én is nagyon kívánom őt,és már én is szeretném,csak nagyon félek az elsőtől,az esetleges problémák miatt.ugye ez normális?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
persze védekezünk,ez alap! már be van szerezve a gumi :)
Köszönöm szépen a jó tanácsaidat,meg mindent! :)
Reméelm én is,hogy problémamentesen fog zajlani,és,hogy csodállatos lesz.
mégegyszer köszike :) puszi :)
02:50!!
Na állítsd le magad,semmi jogod le lúzerezni a páromat,akit nem is ismersz. Szerintem itt egyetlen nagy lúzer van ,az pedig te vagy!!! Aki ilyeneket csinál a lányokkal... nem gondolod,hogy ez bunkóság???? de hát ilyet egy olyasfajtának nem lehet elmagyarázni,akit csak a szex érdekel,és azon van,hogy minél hamarabb lefektesse a barátnőjét..tudod,vannak még veled ellentétben rendes srácok is,akik tudnak szeretni,becsülik és tisztelik a barátnőjüket,és képesek 7 hónapot várni a barátnőjükre,mert szeretik.Ezért sem jöhet az én párom a te közeledbe, mindenféle szempontból különb mint te! úgyhogy kopjál le!!
A férfiassága miatt pedig te ne aggódjál,mindene tökéletes,szeretnél te olyan lenni!
Legközelebb pedig ezeket az "okos" véleményeidet inkább tartsd meg magadnak,és inkább tanulgass még egy kicsit a párkapcsolat terén,ha szeretnél valaha is komoly kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!