Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 7 hónap már ideális a szexhez?...

7 hónap már ideális a szexhez? ( a részletek lent)

Figyelt kérdés

Szóval a történetem...

Van egy nagyon édes párom,akivel már 7 hónapja együtt vagyok.A kezdetektől kezdve tökéletes volt minden,szinte alig veszekedünk,és nagyon érzem rajta,nagyon tudja velem éreztetni,hogy mennyire szeret.Az utóbbi időben (az utóbbi 2,3 hónapban egyre gyakrabban velvetette a szex témát ( amire én számítottam is,mert már 22 (én 17)) .Volt már petting is többször,és mindig nagyon jó vele,mert mindig figyelte,hogy jó-e nekem. Csak egy kicsit félek a szextől,( már a hétvégére tervezzük) mert nekem ez lesz majd az első,és a terhességtől pedig még jobban. Szóval a kérdéseim azok lennének,hogy 7 hónap után már odaadhatom magam neki azok alapján amiket az előbb írtam? Mire figyeljek majd oda az együttlét alatt? ( amúgy nagyon rendes srác,imád engem,és én is őt,mindennél jobban,nem az a fajta,hogy csak a szexre pályázik) Egyébként már én is nagyon kívánom őt,és már én is szeretném,csak nagyon félek az elsőtől,az esetleges problémák miatt.ugye ez normális?

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2010. ápr. 7. 18:18
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne félj, nagyon kedves srácnak tűnik. Ha csak a szexre menne, akkor nem lenne veled 7 hónap után is. Úgyhogy nyugi! :) Ahogy írtad, a petting során is figyelt rád, szóval a szexnél még óvatosabb és figyelmesebb lesz, hidd el, fantasztikus lesz, főleg ha kívánod is őt. :) Semmiképp se parázz az esetleges bakiktól, hidd el menni fog mint a karikacsapás, hisz ő már tapasztalt, és figyelni, vigyázni fog. A terhességtől meg főleg ne félj! Ha védekeztek nem lehet gond. :) De ha ennyire félsz tőle, akkor lassan elkezdhetnél fogamzásgátlót szedni az óvszer mellé, akkor biztos sokkal nyugodtabb leszel. Csodálatos hétvégét kívánok nektek! :)
2010. ápr. 7. 18:28
 2/20 A kérdező kommentje:

persze védekezünk,ez alap! már be van szerezve a gumi :)

Köszönöm szépen a jó tanácsaidat,meg mindent! :)

Reméelm én is,hogy problémamentesen fog zajlani,és,hogy csodállatos lesz.

mégegyszer köszike :) puszi :)

2010. ápr. 7. 18:38
 3/20 capslock válasza:
100%
Hú ez nagyon izgi :) Egyetértek az előző válaszolóval. Ne félj tőle! Nagyon jó lesz... Kellemes hétvégét nektek :)
2010. ápr. 7. 18:45
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Aranyos srác lehet. 7 hónap elég idő és mint írtad pettignél is nagyon figyelt rád, a szexnél is fog:) És ha valami rossz neked szólj. Ezt tudom tanácsolni. Hidd el megfogja érteni:)
2010. ápr. 7. 19:06
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
az én barátom is ilyen tündér volt, mi is két nap híján hét hónapot vártunk vele, és megérte, később majd örülni fogsz nagyon hogy eddig vártatok, és hogy előtte megismertétek a másik testét, minden a legnagyobb rendben lesz, csak védekezzetek, és ne félj. oda fog figyelni rád.:)
2010. ápr. 7. 19:20
 6/20 anonim válasza:
40%
7 hónaposan még kicsi,anyjáék meg ne tudják!
2010. ápr. 7. 19:54
 7/20 anonim ***** válasza:
22%
Jó nagy lúzer lehet a barátod, ha 7 hónapot képes volt várni. Én 1 hónap után kitettelek volna, mint ahogy ki is tettem az egyik barátnőmet, aki szűz volt. Szóval nem gondolom, hogy jó lesz vele, mert nincs benne férfiasság. Semmi szenvedély nem lesz a szexben, csak amolyan tapi-tapi. Legalábbis feltételezem, hogy ezek a lúzerek így nyomják....
2010. ápr. 8. 02:50
 8/20 anonim ***** válasza:
az elozo valaszolo egy nagy luzer!!!...kedves kerdezo ez a kerdes olyan mintha en tettem volna fel....en ez a baratom 8honapja vagyunk egyutt en 17 o pedig20 esves....mindketten szuzek voltunk egeszen mult hetig....mi is eleg reg pettingelunk es nagyon jol megismertuk egymas testet es elvarasait....szerintem nagyon szep elmeny lesz az elso alkalom...a baratod az enyemhez hasonloan egy alompasi:)....a szeretkezes akkor jo ha figyeltek egymasra es nem ugy ahogy az elozo irta hogy benyomja a csajnak az meg elvezze mert o milyen jol csinalya...hat pont attol lesz jo h lassu es erzeki lesz...szerintem mond neki h eloszor lassan probalyon meg behatolni es akkor nem fog fajni:)...sok sikert!!! kivanom h csodalatos legyen:)
2010. ápr. 8. 14:35
 9/20 anonim ***** válasza:
Szerintem meg keress valami tökösebb srácot. Férfit...
2010. ápr. 8. 16:05
 10/20 A kérdező kommentje:

02:50!!

Na állítsd le magad,semmi jogod le lúzerezni a páromat,akit nem is ismersz. Szerintem itt egyetlen nagy lúzer van ,az pedig te vagy!!! Aki ilyeneket csinál a lányokkal... nem gondolod,hogy ez bunkóság???? de hát ilyet egy olyasfajtának nem lehet elmagyarázni,akit csak a szex érdekel,és azon van,hogy minél hamarabb lefektesse a barátnőjét..tudod,vannak még veled ellentétben rendes srácok is,akik tudnak szeretni,becsülik és tisztelik a barátnőjüket,és képesek 7 hónapot várni a barátnőjükre,mert szeretik.Ezért sem jöhet az én párom a te közeledbe, mindenféle szempontból különb mint te! úgyhogy kopjál le!!

A férfiassága miatt pedig te ne aggódjál,mindene tökéletes,szeretnél te olyan lenni!

Legközelebb pedig ezeket az "okos" véleményeidet inkább tartsd meg magadnak,és inkább tanulgass még egy kicsit a párkapcsolat terén,ha szeretnél valaha is komoly kapcsolatot.

2010. ápr. 8. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!