Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok miután a pasitok...

Lányok miután a pasitok szájjal kényeztet nem szoktatok égető érzést érezni minden egyes pisiléskorkor pár napig?

Figyelt kérdés
Pár napja kényeztetett a barátom szájjal és azóta minden egyes alkalommal fáj ha pisilni megyek. olyan égető érzést érzek mintha fel lennék fázva!
2010. ápr. 5. 22:14
1 2
 1/13 Andrewka ***** válasza:
Ápolatlan a barátod, elkaptál valamit.
2010. ápr. 5. 22:16
 2/13 anonim ***** válasza:
vagy arcszesz :D
2010. ápr. 5. 22:21
 3/13 anonim ***** válasza:
Nekem pont ez van most. De egyébként nem feltétlenül kell ápolatlannak lennie, hiszen a szájban alapból baktériumok vannak, még az ápolt szájban is.
2010. ápr. 6. 17:50
 4/13 A kérdező kommentje:
17.50 Voltál orvosnál? Ha igen akkor mit mondott mitől van ez?
2010. ápr. 9. 17:17
 5/13 anonim ***** válasza:
Pár napig, az sok. Max 2 napig akkor is lehet, ha nem borotválkozott meg rendesen és kidörzsölte a borosta a p nádat.
2010. ápr. 9. 17:42
 6/13 anonim válasza:
nekem nem szokott... de sztm ha ugy érzed akkor menj el dokihoz... az a biztos :)
2010. ápr. 9. 18:33
 7/13 anonim ***** válasza:
ez sztem nem attol van.
2010. ápr. 9. 18:41
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem akkor szokott csípni a pisilés,ha kicsit erősebben megujjazott vagy ha durván szexelünk.
2010. ápr. 9. 18:54
 9/13 anonim ***** válasza:

Nekem is csak akkor szokott ha erősebben megujjazott, de ha ilyen van max. 4 nap alatt elmúlik. Ha egy héten belül nem múlik el mindneképp menj el orvoshoz, mert később megbánhatod ha nem nézeted meg időben...

És csak szájjal kényeztetett? Ujjak?

Amúgy nekem egyszer intimtörlőkendőtöl is volt ilyen... Teljesen kidörzsölte utána egy hétig iszonyatosan fájt minden... :D

Szóval érzékeny terület, ha mégegyszer történik ilyen beszéld meg a barátoddal, hogy szerinte mitől lehet. Ha az ujjával is kényeztet pl. nagyon fontos hogy tiszta legyen meg az se árt ha nincsenek túl nagy körmei. :)

2010. ápr. 9. 19:02
 10/13 anonim válasza:
Szerintem te csak egyszerűen felfáztál valahol!
2010. ápr. 9. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!