Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan bátoríthatnám a barátnő...

Hogyan bátoríthatnám a barátnőmet, aki még szűz?

Figyelt kérdés

25/F vagyok és 8 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel (18). Már többször aludt nálam, volt egy kis simogatás, már pettingnek is mondható. Múlt héten ismát itt aludt és elkezdünk csókolózni, egyre hevesebben, s éreztem, hogy kíván. Minden ment magától, majd megkérdeztem, hogy biztos, hogy akarja-e? Azt mondta akarja. Volt egy kis orál is, szorgalmasan próbálkozott (elég jól :P), majd mikor a behatoláshoz érkeztünk láttam az arcán, hogy szinte megijedt. Mondtam neki, hogy még várjunk egy kicsit, majd máskor...de ő akarta, csak pár percet kért...

Megint megpróváltuk, de az utolsó pillanatba megint eltolt magától. Mondtam neki, hogy ne erőltessük, de akkor meg láttam rajta, hogy szeretné csak valamitől nagyon fél.

Utána annyiszor bocsánatot kért és ölelgettem, próbáltam vele érzékeltetni, hogy nincs semmi baj, de láttam rajta, hogy nagyon rosszul érzi magát emiatt...

Hogyan tudnék neki segíteni? Valami praktikát tudtok nekem mondani?

2010. ápr. 4. 20:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
en 17 a baratom meg 20 eves.3 napja veszitettuk el egymassal a szuzessegunket.mi is 8 honapja vagyunk egyutt.en is eloszor feltem bar tudtam h a baratom vigyaz ram de az az igazsag h nem tapasztalt o se es en sem ezert nem tudta h viselkedjen ...eloszor probalta erosen "benyomni"nekem de nem engedtem mert fajt...aztan elmontam neki h legyen gyongedebb....ugy is tett kozben csokolgatott mindenhol...telyesen ellazultam es cseppet sem fajt:)(mi mar joideje pettingelunk is)szerintem a te baratnod is attol fel h fajni fog!
2010. ápr. 6. 18:12
 12/20 anonim ***** válasza:

Hogy tudnád bátorítani? Irányítsd úgy a dolgokat, hogy megint hasonló körülmények közé kerüljetek, és ha úgy érzed hogy tényleg nagyon kíván, szerintem legközelebb hagyni fogja. Ha a fájdalomtól fél, nyugtasd meg, hogy csak először fáj, aztán ha pár nappal utána megpróbáljátok akkor már nem lesz rossz neki. Nekem is fájt az első, de túléltem. Annyira nem fájhat hogy elvegye tőle az ember kedvét, főleg ha kíván.

Egyébként nagyon becsüllek..

20/L

2010. ápr. 6. 18:26
 13/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget!!

Még annyit hozzátennék, hogy az előjáték alkalmával ujjaztam is egy kicsit, hogy ne fájjon neki annyira és kicsit sziszegett, mondta is, hogy fáj egy kicsit, de utána már élvezte...

Csak akkor állított le, mikor már majdnem "benne" voltam...

Azóta is kerüli a témát és nem is nagyon akar nálam aludni...

2010. ápr. 6. 18:34
 14/20 anonim válasza:
0%
szarj az arcába aztán kend szét a hátán egy fakanállal
2010. ápr. 6. 19:40
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem akarlak letörni, de ezek után amit most írtál, előfordulhat, hogy talán nem is a fájdalomtól fél annyira, hanem más baja van.
2010. ápr. 6. 19:41
 16/20 A kérdező kommentje:

Utolsó!!

Mire gondoltál? Le tudnás írni pontosabban?

2010. ápr. 6. 20:01
 17/20 A kérdező kommentje:

*tudnád

bocsi

2010. ápr. 6. 20:01
 18/20 anonim ***** válasza:
szia! muszáj azzal kezdenem hogy megdicsérjelek!nagyon ritka egy férfi vagy! hát komolyan mondom el állt a fülem tőled:-).egyet mondanék ha valóban szűz még próbálkozz az ujjaddal elöbb. nem tudom volt e előzőleg és még sokszor elégítsétek ki egymást. és persze mindig próbáld rávezetni ezután is a behatolásra, ha látod akarja akkor irányísd határozottabban a dolgokat. mond neki hogy lazuljon el nagyon vigyázol rá és ne féljen. és akkor próbáld lassan kicsit betolni a péniszed. olyan pózt válassz ami jó közel vagy hozzá de könnyedén is tudsz hozzáférni.szerintem pár alkalom még és meglesz ez a dolog köztetek.sok sikert és még 1x grt a viselkedésedért:-)
2010. ápr. 7. 08:19
 19/20 anonim ***** válasza:

szerintem fél a fájdalomtól, egyébként meg nyalogasd először a csiklóját, majd utána ujjal, szerintem majd nem bír magával és ő ugrik neked :) és tényleg tök nagy öröm hogy van még ilyen pasi :) és 8 hónapot tudtál várni :) le a kalappal! mi a pasimmal szüzen két hónapig bírtuk, de meglett volna szerintem a dolog előbb is, csak 2 hónapig nem találkoztunk... aztán meglepett, és 5 nap... de ez kettőnkön múlott :D

jah, és mondogasd neki, hogy szereted, persze ha így is van, és tényleg türelem :)

na sok sikert, szerintem már nem kell sokáig várnod :)

2010. ápr. 7. 12:25
 20/20 anonim ***** válasza:

:) Tényleg nagyon aranyos vagy !!! :)

Én lány vagyok (23) és én is szűz,van barátom mi is már párszor próbálkoztunk,de nekem sem ment még.Ugyanúgy vagyok,mint a barátnőd.Kívánom és megbízom a barátomban,de vmiért én is mindig megijedek.Így én is csak azt tudom mondani türelem :) .Kezdetben nekünk még az ujjazás sem ment,egyszerűen hiába nagyon szerettem volna reflexesen megfeszítettem és nem volt "bemenet" :D.

(ha vmi trükköt/tippet megtudtok mondhatjátok :P )

2010. ápr. 7. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!