Hogyan bátoríthatnám a barátnőmet, aki még szűz?
25/F vagyok és 8 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel (18). Már többször aludt nálam, volt egy kis simogatás, már pettingnek is mondható. Múlt héten ismát itt aludt és elkezdünk csókolózni, egyre hevesebben, s éreztem, hogy kíván. Minden ment magától, majd megkérdeztem, hogy biztos, hogy akarja-e? Azt mondta akarja. Volt egy kis orál is, szorgalmasan próbálkozott (elég jól :P), majd mikor a behatoláshoz érkeztünk láttam az arcán, hogy szinte megijedt. Mondtam neki, hogy még várjunk egy kicsit, majd máskor...de ő akarta, csak pár percet kért...
Megint megpróváltuk, de az utolsó pillanatba megint eltolt magától. Mondtam neki, hogy ne erőltessük, de akkor meg láttam rajta, hogy szeretné csak valamitől nagyon fél.
Utána annyiszor bocsánatot kért és ölelgettem, próbáltam vele érzékeltetni, hogy nincs semmi baj, de láttam rajta, hogy nagyon rosszul érzi magát emiatt...
Hogyan tudnék neki segíteni? Valami praktikát tudtok nekem mondani?
szia!először is minden elismerésem:)a leírtak alapján nagyon figyelmesnek és jófejnek tűnsz:)
nem lehet hogy a teherbeeséstől fél?
beszéljétek meg hogy hogyan védekeztek
Le a kalappal előtted! Rendes, odafigyelő férfi vagy! :)
A barátnődet úgy tudod bátorítani, h odafigyelsz rá, óvatos, gyengéd, megértő, türelmes vagy vele!!! :) Megkérdezed tőle, h mitől fél, és megbeszélitek a félelmeket. "Türelem rózsát terem"
20/L
A védekezéssel nem volt baj ill. nem lett volna baj, figyeltem rá.
Egyébként kérdeztem tőle, hogy miért fél, de csak annyit mondott mindig, hogy na haragudjak rá.
Ha kettesben voltunk, nyugodt körülmények között akkor is rákérdeztem, de csak menekült. Nem akart válaszolni...
igen vigyáz rá....!
arra nem gondoltál hogy LEHET hogy mar nem szuz csak nem meri beismerni? de te tudod !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!