18-vagyok még nem vesztettem el mit tegyek? Parázok attol hogy az elsö égés lessz (elmegyek)
A legfontosabb az elveszített önbizalom visszaépítése, a szorongásod leküzdése. Erre vannak különböző módszerek, interneten is találhatsz, el kezdhetsz jógázni, különös, de hasznos pld. a Bach-virágterápia. Ha az önbizalmad visszajön, megnő a kisugárzásod. Interneten gyakorolhatsz beszélgetéseket, akkor élőben is gyorsabban reagálsz majd a mondatokra. Ha ez megvan, akkor biztosan betoppan az életebe 'A lány', aki úgy fogad el Téged, ahogy vagy, hiszen a kisugárzásod vonzani fogja őt! :)
A kurvázást azonnal elfelejteni! :)
Sok sikert!
famerilla.
Hello!
Na ne kúrvázz, az a ciki. Barátnőt tuti találni fogsz, mert mint mondani szokás minden zsáknak meg van a maga foltja :o) Benned is megvan a magad szépsége! Én szerencsére szépnek mondhatom magam (lány vagyok), de soha nem érdekeltek a SZÉP pasik!!! Sokkal jobban érdekel, hogy valaki kedves, megértő és őszinte legyen. és ráadásul ez úgy működik, ha valakit megszertsz sztem Ő számodra a legszebb, valakinek egyszer Te is a legszebb leszel :o) Ebben biztos lehetsz :o) (azért tégy is érte valamit) A szexre meg ne parázz rá! A legtöbb sztori amúgy amit pasiktól hallok első szeretkezés kérdésében, 3 percben kimerül :o))) De ez így szép :o) A szex király, nem veled született tulajdonság! Olvasni sem tudtál mikor megszülettél, s mikor eljött az ideje megtanultál, SŐT írni is tudsz!
Ezt is meg fogod tanulni!!! DE NE KÚRVÁTÓL!!!! Hanem érzelemmel meg egy kedves kis barátnővel. Lehet ott van már körülötted, csak fél tőled!!! POZÍTÍV KISUGÁRZÁST!!!! egy- kettő!!!!
és tök jó, hogy nem álltál be a divatból szexelők sorába és 13 14 15 évesen nem kezdted el!!! Nálam egyből plussz ponttal indítanál!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!