18-vagyok még nem vesztettem el mit tegyek? Parázok attol hogy az elsö égés lessz (elmegyek)
Én 22 éves szűz srácot ismerek, ő mégsem parázik rá nagyon a dologra. A csajok ostromolják egyébként, mert magabiztos és kedves(de ő az "igazira" vágyik).
Te is nyilván láttad már h milyyen sok lúzer kinézetű srácnak van gyönyörű barátnője... ez azért van, mert ennek ellenére van önbizalmuk, intellligenciájuk, humoruk, figyelmesek, stb. Ezeket értékeli igazán egy nő. Ezek a tulajdonságok egészen biztosan megvannak Benned is, csak élj velük. Szurkolok Neked! :)
Te+ Figyelj hawer! /Hofi után szabadon!/ Ne parázz! Az, mindennél rosszabb! Egyre gondolj: szánj rá időt, megfelelő helyen! Én elmultam 45, de a cerka még mindig leláll az első menet után 20-25 percre! Tehát , ha az első rövid, majd a második-harmadik hosszabb lesz! Csak ne parázz, mert az csak ront a dolgokon!!!
Az első után kimentek, megmosakodtok, és jöhet az orális kényeztetés! Hidd el, egy éjszaka 4-5 numerát le lehet tudni! A végén már a csaj rinyázik, hogy nem birja tovább!!! Sok sikert, mert tudhatod: egy megfelelően kielégitett csaj nem fog a szomszédba menni egy kóbor numeráért!!!!
No para!
Én is 18 évesen vesztettem el,és nem vok egy csúnya pasi.Én is kicsit paráztam eleinte,de utána összeszedtem magam.Az első nem volt valami jó nekem,mert igaz,hogy olyan sokáig bírtam de a csaj már nem,és nem elégültem ki,de hál istennek ő igen és ez elég volt.Nekem inkább orgazmushiányom volt sokáig.Az a lényeg,hogy gondolj csupa szép dologra,és határozd el,hogy én leszek a legjobb "női belső rész kikészítő",most viccen kívül mondom.Olvasgass a témában könyveket,ilyen pl:a Sorozatos orgazmus e-book,keress rá a neten,meg is lehet rendelni,lehet hogy 4000 körül van de megéri.Há bármi más érdekel írj privit.A haverok meg idióták,ha ezér lenéznek,hidd el közülük a 80-90% tapasztalatlan vagy szűz.Viszont szájuk az nagy,és közbe semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!