Nagyon konnyen elmegyek. Alig hatoltam be a baratnomnek s maris elmentem (1-2perc). Es nagyon nehezen all fel utana. Neha fel sem all.19eves vagyok. Zavarba hoz mindig! Mit tegyek? Mi a problema?
Ha első volt,akkor érthető.Az emberek többsége első szexnél nem bírja sokáig.
Ha pedig ellenkezőleg,akkor próbáld ki h előtte egyet maszturbálsz,köztudott tény hogy a férfi minden orgazmussal tovább bírja.
Helló!Én is voltam így !Próbálj meg egy kicsit más témára gondolni!Vagy ha az nem segít akkor tényleg tali előtt ránts rá...Nekem mind2 segített és utána már nem "paráztam" amikor végre összejött 1 normális menet és a dolgok utána gond nélkül mentek a továbbiakban is:)...
remélem segítettem
19F
Egy félmegoldás:
Előtte kirántod gondolom mire ágyhoz juttok 1-2 óra is eltelik addigra meg csak harcképes leszel és jobban bírod.
Ha ez nem ok, akkor koncentrálj másra. NE arra mit érzel a farkaddal, hanem nézz körül a szobában járjon más az agyadban csak ne a csaj ne a puncija sem semmi ilyesmi.
Jó hecc. Szavalj egy verset közben magadban, annyira arra fogsz koncentrálni hogy nem veszed észre már bent vagy és pumpálsz.
Hülyeségnek tűnhet de működik. Vagy egy kedvenc (NEM TÚL EGYSZERŰ) dalszöveget "énekelj" magadban.
Illetve tanuld meg az orgazmusodat tud mikor jön és mennyit bírsz még és vedd ki amíg lazulsz és lehiggadsz addig nyald a csajszit vagy kézzel izgasd de ő ne csillapodjon le csak te. ;)
Ügyesen!
Gyerekek hatalmas tévhitben éltek.
A maszturbáció nem okoz korai magömlést.
SŐT! A maszturbációval ehet fejleszteni a tűrőképességet.
Ha önkielégítéssel megtanulja az orgazmusát, hogy mennyit bír, hol, hogyan, mire érzékeny és mi az az utolsó pont amíg tudja húzni azzal pont hogy tréningezni tudja magát.
Sőt ez adott egy ötletet. Gyúrj rá kézzel. :)
DE!
Kezdd el csinálni, de amikor éreznéd hogy mész lassíts és próbáld húzni minél tovább, sőt tanuld meg hogy lehet úgy mozgásban tartani, hogy az élvezetet nem fokozod vele.
És ha érzed, hogy mindjárt véged akkor tartsd próbálj meg uralkodni magadon, de ha nem megy stop! Adj magadnak pár percet és hajrá megint tartsd magad orgazmus közelben de amikor elsülnél állj és fogd vissza magad.
Így megtanulod visszafogni és elhúzni a dolgot. ;)
Hajrá!
Engem nagyon izgat amikor a párom majd el megy - mert ő is kevés ideig bírja - és nagyon beindít -amikor már alig bírja. Szerintem a te párodat is beindítja mikor már alig bírod. Aztán akkor picit abbahagyjuk - újrakezdjük - é a hevület cnsak nő, ezel lehet ám szórakozni.
lényeg: nézzétek a jó oldalát. Ez az egyetlen járható út.
Én szeretm a párom, k.va nem érdekel kevés ideig bírja - ez is zt bizonyítja számomra hogy nagyon kíván.
Szerintem egy megoldás van a recskamentes élethez: HÁTRA KELL KÖTNÖD A KEZEDET.
Mellesleg közlöm veled, hogy terhes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!