Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tegyek, hogy ne fajjon a...

Mit tegyek, hogy ne fajjon a baratnomnek annyira nagyon ha az ujjamat bedugom a puncijaba, avagy ha esetleg szexelunk s beteszem neki?

Figyelt kérdés
A tegnap a baratnommel pettingeltunk , s oda jutottunk h lassan becsuszott a tanga ala az ujjon , majd lassan a puncijaba.Ah eszrevettem eleg nedves volt , s fel volt izgulva elegge , me volt egy hosszu petting ami kozben meg nem nyultam be a puncijaba, s amikor benyultam nemcsak azt vettem eszre h nedves hanem sztem elegge kivolt tagulva, kb anyira h 2-3 ujom is bement volna , de csak 1et csusztattam be lassan... s nagyon szepen kert a csajom h vegyem ki , mert faj neki, s akarhanyszor is betettem mindigis fajt neki. S az jutott eszembe h ha ez is faj neki akkor a szex lehet h megjobban fog neki fajni? Mit tegyek h ne fajjon neki ? V lehetseges h egyaltalan ne fajjon neki ? espedig hogyan ha lehetseges ? ( a baratnom 19 eves ,es szuz , es nagyon - nagyon szeretjuk egymast! ) Koszonom szepen elore is a valaszokat ! Segitsetek amenyit csak tudtok !! S ha lehet minel tobb tanacsot adjatok , s minel jobbakat ,mert nagyon fontos !! kOSZONOM ELORE IS!
2009. jan. 1. 14:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

1. Próbáljon meg minél jobban ellazulni a párod.

2. Kellően fel kell izgatni.

3. Óvatosan / fokozatosan kell próbálkozni, 1 ujjal.

4. Egy kis síkosító mindig jól jöhet.

5. Ujjazás közben izgasd a csiklóját is (szájjal vagy kézzel, esetleg vmilyen segédeszközzel)

Szerintem csak idő kell, hogy megszokja az érzést. Minél többet gyakoroltok, szerintem annál könnyebben fog menni. Arra mindenképp figyelj, hogy ne erőltesd, ha leállít a párod.

2009. jan. 1. 14:22
 2/5 pry válasza:
100%
Ha nincs mindig kézbél síkosító az is jó, ha csak simán megnyalod az ujjadat mikor bedugod, sokkal könnyebben bemegy. És ne akard rögtön a manduláit megcsiklandozni, avagy nem kell tövig nyomni. Előtte simogathatod csak a bejáratot is kicsit. Vagy próbáld meg úgy, hogy miközben orálisan kényezteted és már a vége felé jártok;)
2009. jan. 1. 19:00
 3/5 anonim ***** válasza:
69%
nem lehet hogy átszakítottad a szűzhártyáját?
2009. jan. 2. 03:30
 4/5 anonim ***** válasza:
48%
az elózó vygyok mert az vérzéssel kissebeb nagyobbal meg fájdalomal jár!!
2009. jan. 2. 03:30
 5/5 anonim ***** válasza:

A szűzhártya átszakadása nem feltétlen jár vérzéssel, sőt sok esetben egy kicsit sem vérzik az illető. Na és persze a fájdalom sem kötelező, ennek ellenére elképzelhető a dolog, bár....

Szexhez a következőt tudom ajánlani:

Kényezted kézzel/szájjal, majd orgazmus előtt, de közvetlen előtte! helyezd be a péniszed. Az orgazmushoz közeledve fájdalomcsillapító hormonok szabadulnak fel és nagyon lesz a fájdalomküszöbe.

2009. jún. 10. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!