17 évesen vesztettem el a szüzességem a tanárnőmtől. ő 25 mikor lovagolt rajtam akkor közbe rángatta a csipőjét kb fél óráig voltunk így együtt és én közbe 4 szer élveztem el meg egyszer mikor bekapta. Ez sok?
HEHE:D:D Hát nekem sikerült 3szor elmennem egymás után úgy hogy még éreztem hogy jön a negyedik de abba kellett hagyni az idő szűke miatt. Bevallom nem szex hanem orális szex közben volt ez, szegény bnőm tűrte is a sok...mindegy túlbeszéltük. Az biztos hogy szex közben is el lehet ezt érni sőt "multiorgazmusossá" is lehet válni kellő sok gyakorlás árán. Szóval nem gáz örülj neki:D:D
(hihetetlen hogy ilyenen problémázik valaki ahelyett hogy örülne:) nembaj előfordul! Aki meg nemhiszi hát nem kötelező elhinni!!!)
ez mekkora kamu!!:D
egyébként nekem volt olyan h 5x - 6x egymás után pihi nélkül volt szex.szóval nem lehetetlen,de ez nagyon vicces kérdés volt:D
:D:D
ez kamu:D
eddig a legtöbb amit pasijaimnál elértem 3volt és már a 3. nem is volt olyan élvezetes és még ha vki el is éri a 4et biztos nem 1szűz kisfiú lesz =D
de azért vicces volt olvasni;)
Ked vas fiúk! Ha nektek csak 2-3 menet megy,az a ti bajotok, de miért kell kamut kiálltani, ha valakinek több megy? Nekem pl. a múltkor a barátnőmmel 4x volt meg egymás után, pihenő nélkül, utána meg cumizott egy sort, és nem azért hagytuk abba, mert lekonyult, hanem mert elálmosodtunk.
Kedves lányok!Ha nem hiszitek el, hogy 2-nél több menet lehetséges egymás után, irjatok privibe, szivesen találkoznék veletek és megmutatnám, hogy mi a magyar virtus. Nem nagy a farkam, csak teljesen átlagos, de olyan kemény, mint a villanyél.
Kedves kérdező!Nem, egyáltalán nem sok, sőt,igen egészséges mennyiség. B*szottul irigyellek, mert 2 éve próbálom lefektetni a volt, most 27 éves biosztanárnőmet, de nem sikerül. Csak így tovább!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!