Szerintetek rossz ha egy 15 éves lány egy 26 évessel vesztette el?
Figyelt kérdés
én igy voltam....nem bántam meg, és azért nem mert ha a mostani barátommal lett volna...akkor nagyon ki lettem volna akadva...mert szemét volt az utóbbi időben... el is hagytam... úgy érzem igy sokkal jobb volt... :)2010. márc. 30. 21:50
11/15 anonim válasza:
Az en bratnom is 16 evesen egy 26 evessel vesztette el.Nagyon szereti.A tag elis jegyezte.De a tag ot nem szereti mert engem is leakart fektetni.Kiment fel evre nemetbe.s a csaj elhiszi,h nem csalta meg.Szoval nagyon vaksi a csaj es megfogja banni mikor rajon,h igazunk volt.De hat szerette s az a lenyeg,h olyan legyen az elso akit szeretsz.Ha nem bantad meg semmi rossz nicns benen.A szuleim kozott is 17 ev van:P
12/15 anonim válasza:
Akkor meg minek tetted fel a kérdést, ha csak azt várod, hogy mindenki jónak lássa a dolgot és nem tűröd az ellenséges beszólásokat? :D
Bírom az ilyet.. -.-"
Egyébként meg.. Nem tök mindegy, hogy mások mit gondolnak? Ha mi azt mondjuk, hogy gáz, akkor mi lesz? Már nem tök mindegy?
Amúgy.. Nem vészes a dolog. Inkább a felfogással van probléma véleményem szerint.
13/15 anonim válasza:
Egyik barátnőm 15 évesen egy 22 évessel vesztette el. Szereti és a fiú is szereti őt. Akkor meg nincs semmi baj. Ha nem bántad meg, gondolom szeretted, szóval szerintem nincs semmi baj vele.
Amúgy én eleve utálom azt hogy mindenki megmondja h "tök sok év van köztetek.." stb. Nem mindegy? A szerelemnek mi köze az évekhez? Szüleim között is 9 év van, másik barátnőm szülei közt 15.
14/15 anonim válasza:
miért lenne gáz?én 18 voltam és a barátnőm pedig 25 20/F
15/15 anonim válasza:
szerintem gáz, de kinek mi tetszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!