Szerintetek rossz ha egy 15 éves lány egy 26 évessel vesztette el?
Figyelt kérdés
én igy voltam....nem bántam meg, és azért nem mert ha a mostani barátommal lett volna...akkor nagyon ki lettem volna akadva...mert szemét volt az utóbbi időben... el is hagytam... úgy érzem igy sokkal jobb volt... :)2010. márc. 30. 21:50
1/15 anonim válasza:
Ha nem bántad meg akkor nem rossz.
2/15 anonim válasza:
ez attól függ ... ha egy 25-30 év körüli megerőszakolt akkor baj:/
3/15 anonim válasza:
ugye ez nem igazi kérdés. nem h baj tragédia a srác pedofil a mostani csajok meg egyre nagyobb rib@ncok legyen már eszetek csajok
5/15 anonim válasza:
mért lenne gáz? én 14évesen egy 19éves lánnyal vesztettem el és jó volt mert nagyonsokat tanultam tőle a nőkről :)
sztem mindenkinek a magánügye és senkinek semmi köze hozzá
aki fikáz az meg elmehet a p*csába :D
17F
6/15 anonim válasza:
Azért elmenni a p.csába nem kell...
Akik ellenzik azok olyanok, akik józanul látják a dolgokat...
De hát te alapból nem láthatod úgy, mert...
1. 14 éves voltál...
2. 19 éves lánnyal?! A csaj sem volt tiszta...Egy kisfiúval?...Pff...
7/15 Rainmaker válasza:
Egyszerű: ha nem bántad meg, és úgy érzed, nem is fogod, mert nincs miért, akkor nem gáz. Csak az a lényeg, hogy te hogy érzed, a többiek valószínűleg kívülről gáznak tartják, de ez a te magánügyed, nem fogod pólóra nyomtatni, gondolom.
8/15 anonim válasza:
Azért egy lánynak sztem nem ugyanaz a szüzesség elvesztése mint 1 fiúnak sztem... Hát nem biztos h a legjobban döntöttél. Sok tényező van amit nem írtál le: Jártok e? Mióta? Úgy érzed szeret? Ha nem érzed rosszul magad miatta semmi baj. De a korkülömbség más egyéb konfliktusokhoz is vezethet.
9/15 anonim válasza:
@22:05
nem voltál egyikünk helyében sem úgyhogy ne minősíts senkit légyszíves
és sztem aki annyit tud hozzászólni h "tiszta gáz vagy" az elmehet a p*csába
amúgy arra a részre hogy mindenkinek a magánügye érdekes módon nem reagáltál..
sorry az offolásért
10/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat..:) de szerintem ha nem ismersz nem mondhatod hogy gáz vagyok...
2010. márc. 30. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!