Titeket nem zavarna 16 évesen, hogy a 19éves barátotok szűz?
nem:)
jó ha nem olyan, h már mindenkivel volt...
tisztességre méltó hidd el:)
hát őszintén engem zavart volna 16 évesen. Egyszerűen sztem nem jó, ha egy fiú tapasztalatlan és tanítgatni kell! Mondjuk én nagyon úgy állok hozzá, hogy a férfi legyen domináns a szexben, de akkor is....
Jah, és nem vagyok céda tipus, mert 2 barátom volt eddig, egy 2 hónapos kapcsolat, de ott csak csók volt, és egy 3 éves. Azzal, hogy egy srác 19 évesen még nem volt nővel, szerintem semmi baj nincsen, de így tényleg egy kicsit furcsa, hogy a barátnője 3 évvel fiatalabb, és tapasztaltabb is.
Nekem nagyon furcsa lenne ebben az esetben, hogy nekem kéne a fiút tanítgatni. De ti tudjátok. (Amúgy szerelemben semmi se lenne akadály)
Nem akarok rosszindulatú lenni, csak a valóság azért nem ilyen szép. Az valóban nem zavarja a lányokat, hogy a barátjuk 19 évesen szűz. Dehogy zavarja ez őket! Sőt: ők az elsők neki, jaj, de szép, jaj, de jó...
Csupán a srác tapasztalatlansága zavarja őket: az, hogy nem lesz elsőre minden tökéletes, hogy még tanulnia kell a fiúnak, mit hogy csináljon és elég gyakori, hogy nincs türelmük kivárni, mire belejön (főleg, ha a lány 16 évesen már nem szűz). Minek várjon heteket, hónapokat, ha azonnal kaphat olyan férfit, aki jobb az ágyban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!