7 honapja vagyunk egyutt a baratnommel. Mindketten szuzek. En kerdeztem a sexrol de o varni akart. Mit tegyek hogy ravegyem?
Figyelt kérdés
Szoval lanyok. Ti miert kell varjatok? Fel kell keszuljetek vagy iesmi. Tanacsokat is varok h hogyan vegyem ra. Mert azt mondta nagyon szeretne' csak varni akar?! F/162010. márc. 27. 06:39
11/18 anonim válasza:
Ő még nem kész rá. Fogadd el.
Ha igazán szereted, akár éveket is képes vagy várni.
12/18 anonim válasza:
tényleg ne erőltesd azzal csak nagyot rontanál a helyzeten. ismerős a helyzet, első barátommal nekem is így volt, egyszerűen nem éreztem azt h én most ezt szeretném. idővel menni fog csak türelem kell hozzá. kihez több kihez kevesebb. de az erőltetés tényleg csak ártani fog..
13/18 anonim válasza:
Mi a tökömért erőlteted? Nagyon szeretheted, ha nem vagy képes várni. És akkor csodálkozik mindenki, hogy az idősebb pasikra buknak a lányok. Azoknak (jobbesetben) nem csak a dugáson jár az eszük
14/18 anonim válasza:
szereted?vársz..
aki azt irta h 4hónap után feküdt le az első barátjával és 16éves most hát nemtudom vajon mennyi lehetett még akkor... azért kicsit furcsa dolgok ezek..na mindegy egyéni vélemény
15/18 anonim válasza:
Elmondom mit csinálj...semmit !=)
Ez nem olyan dolog, hogy 7 hónapja vagyunk együtt és itt lenne már az ideje.
Ez majd jön magától.:)
16/18 anonim válasza:
Egyértelmű!! VÁRJ! Légy gyengéd, mert ha kellemetlen élményt okozol neki el fog menni a kedve az egésztől. Nekünk nem úgy működik mint nektek fiúknak nem megy durrbele. Azért legyél felkészülve hátha kedvet kap, de ne erőltesd a dolgot! Addig is gyakorold, hogy kell biztonságosan óvszert feltenni :P
17/18 anonim válasza:
Valamit azért 7 hónap után már illene csinálni, mert 16 évesen főleg ha jártok és szerelmesek vagytok, biztos hogy a lánynak is megfordul a fejében hogy picit itt-ott megfogdosson, megnyalogasson téged :).
Szerintem ne kérdezd meg, ha csókolóztok és közben izgultok is az már adja a szituációt úgyis.
Ne légy nyuszi :)
18/18 anonim válasza:
En is kb 7 honap utan fekudtem le eloszor a baratommal.en 15 voltam o pedig 17.De o turelmesen vart es a temat is mindig en dobtam fel.Azt kell elerd,h feltetel nelkul megbizzon benned.En az eletemet is ramertem volna bizni.Legyel megerto es ferkozz a bizalmaba.Ha mar ennyit egyutt voltatok fenn allhat a szerelem is.Ha szereted akkor eresztesd vele h fontos neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!