Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Holnap lesz az első mire...

Holnap lesz az első mire figyeljek?

Figyelt kérdés

holnap leszek először együtt a barátommal.neki már sok tapasztalata van.és nem tudom mit csináljak.

az aktus után mit kell csinálni?a cuccos az csak úgy kifolyik vagy mi lesz vele?

2010. márc. 26. 22:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
85%

Most komolyan, mit ba.tatjátok szegényt!? Nekünk is volt első alkalom...Szerintem senki nem úgy jön ki az anyjából, hogy tudja, milyen a szex. NA, ne is foglalkozz velük!

Igen, vissza fog folyni belőled a sperma, ezért legyen kéznél zsepi, hogy oda tudd tenni. Aztán, ha kipihegted magad, menj ki a zuhanyzóba, mosd meg!

A barátodnak mondd meg, hogy neked ez az első, és nagyon vigyázzon, és amint neked nem jó valami, akkor hagyjátok abba. Illetve legyél nagyon nedves, azaz sokáig simogasson a fiú előtte, hogy jól felizgulj, hogy nehogy száraz maradjon a hüvely, mert az nagyon fájdalmas tud lenni.

Jó szórakozást!

2010. márc. 26. 23:12
 12/14 A kérdező kommentje:
utolsónak nagyon köszönöm!
2010. márc. 27. 15:26
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a szádba kérd a "cuccost" !
2010. márc. 28. 12:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is a szádba kérd, ne menjen el benned. sok sikert!
2010. márc. 28. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!