Hogyan kell csókolózni? Mit csinálok a nyelvemmel a pasi szájában? Nem tudom, még elképzelni sem, beégni meg nem akarok. Írjatok,15L
Figyelt kérdés
2010. márc. 25. 15:27
11/17 anonim válasza:
Lennél picit idősebb, segitenék neked a gyakorlatban. Bár a kor annyira nem számit itt...
12/17 anonim válasza:
nemtudom hogy vagytok vele, de NE KÖRÖZZ SEMMIKÉPP... kevés dolgot utálok jobban, mint ha körbenyalják a számat...
kérdésre válaszolva, énis annyit, de annyit paráztam ezen, aztán mire odakerültem, minden olyan könnyen ment..
lazítsd el magad, hagyd h ő irányítson, és vedd fel a ritmusát...
ja meg az sem árt ha a kezedet is aktiválod.. mondjuk a nyakán, hátán, ilyesmik...
13/17 anonim válasza:
nem kell parázni. ez egy ösztön. :) annyi a lényeg, hogy kövesd a fiú nyelvét. :)
16L
14/17 anonim válasza:
megszámolod a nyelveddel a lyukas fogait XD
15/17 anonim válasza:
Körözöl a nyelveddel!!Nagy dolog!! ^^ nekemis volt első...de az sem ment magátólXD a fiú segitett.. igaz,neki is az első voltXDXD
16/17 K.Bence válasza:
No para!Ha fiú csókolozot már akkor nem fogsz beégni mert egycerűen ellesed róla mit csinál meg jön az magátol!ne paráz mert akkor nem fogysz örülni annak amit teszel!:)Am meg Nagyon kedvesek vagytokxDÉs körözésen azt értik hogy a nyelve körül:)
17/17 anonim válasza:
figyelj. első csókod. nembaj ha beégsz, az nemgáz. mindenki úgy kezdte ahogy te. finoman kell körözni és általában a fiú irányít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!