Lefeküdhetek ugy a barátommal hogy nem voltam nőgyógyásznál? Anyum szerint menjek el dokihoz.
Ha úgy érzed ogy biztonságot ad ha jártál a dokinál menj, ezért senki sem fog megszidni. Esetleg kérdezhetsz tple olyat amit anyukádtól nem mesz vagy kérhetsz tőle tanácsot a fogamzásgátlásról. De nem kell erőltetni a témát ha tudod mi és hogyan és miért történik akkor nincs szükség a dokihoz.
Ami a bejelentkezést illeti: Sztk-ban nekem kellet időpontot kérnem szal sztem neked is kell de inkább menj magándokihoz: drágább de ha már időpontot kértél nem kell azzal foglalkoznod hogy még 20an várnak kint mert ő úgy intézi hogy elég időt tudjon rád szánni de mindenesetre feltétlenül közöld még bejelentkezésnél hogy szűz vagy. (Van ahol azt kérik hogy teli hólyaggal menj van ahol pedig üressel várnak -vizsgálattípustól függ- és általában azok normálisak is.) Anyukádra nincs szükség max ha csak nem Te szeretnéd hogy együtt menjetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!