Nekem 3 ujjam is befér a hüveyembe akkor már valószínűleg nemvagyok szűz? (még fiúval nem voltam)
és ha mélyebre dugok fel valamit akkor az fáj ez miért van?
lécci ne cikizz -.-"
Nem vagyok fiú.:)
Csak hát mikor éreztem,hogy ez már fáj,mert elég erős volt megkérdeztem,hogy mégis hány újjal van bennem.Aztán jött a válasz,hogy 4.És a komment,hogy nem is csodálom,hogy fájt.:D
Valaki megmondhatná, mégis ki törődik úgy igazán a biológia szüzességgel, ujjal vagy orvosi beavatkozás?
Egyik sem szex.
(És nem a szélsőségekre gondolok, mint egy apasági / család jogi tárgyalás, ahogy nem is a távol keleti beházasítás, ahol a szülők választják ki a férjet, és kötelező addig szűznek maradnia, vagy egyéb szakrális baromságok... a normális, hétköznapi életben kérdezem, kit és főleg mi a fenéért érdekel maga a biológiai szüzesség?)
Azok is hajlamosak ezt szajkózni, akik nem bírósági tárgyalásról vagy bizonyításról beszélnek. HA lefekszel valakivel, már nem vagy szűz, hiába nem szakította át azt a kis flacni hártyát, vagy hiába nem ment el a srác. Ugyanígy, HA megujjazod magad, bedugsz egy párnacsücsköt, uborkát, pendrive-ot, vagy tudja is az ég mi a divat a mostani kiskamaszoknál - attól önmagában még ugyanúgy szűz maradsz.
21/F és iszik egy teát elmélázva az embereken
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!