Nekem 3 ujjam is befér a hüveyembe akkor már valószínűleg nemvagyok szűz? (még fiúval nem voltam)
és ha mélyebre dugok fel valamit akkor az fáj ez miért van?
lécci ne cikizz -.-"
te minden komentbe eztírod xD
sztem te is azvagy
mert te nekem nagyon gyanús vagy xD
Értem de pl.
a barátomnak 19 cm-es
és félek hogy fájni fog mert nagyon nagy van neki :/
Értem,hogy félsz az első alkalom elött.Mindenkinél másmilyen az első aktus.Van,akinek fáj és van,akinek nem.A fájdalom sem egy elviselhetetlen nagy kín,inkább egy szúró és feszítő érzés.Ha a párod óvatos,gyengéd és tényleg kellően nedvesedsz,akkor nem lesz rossz.Ne görcsölj ezen,mert sokat számít,hogy az adott percben el tudsz-e lazulni.
Azzal,hogy mindenfélét dugdosol magadba még nem leszel okosabb,hogy ez a pároddal is ilyen lesz-e.De ezek a valamik fertőzést is okozhatnak és megsértheted a méhszájadat is.Nem lehet megelőzni és biztosat mondani arról,hogy milyen lesz az első szex,még akkor sem,ha tényleg tág vagy.Csak nyugoj meg,lazíts és élvezd,hogy a párod szeretget. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!