Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 20cm folott, es vastag is, mi...

20cm folott, es vastag is, mi legyen? Segitseg! Surgos!

Figyelt kérdés
na, arrol van szo, hogy a baratommal mar fel eve vagyunk egyutt, es mar nagyon kivanjuk egymast...volt petting(oral is), es most kerulne sor a szexre, DE nagyon szuk vagyok, ujjazasnal max 2 ujja fer fel, s mar az is faj egy picit...az 'edeskeje' hosszabb 20 cm-nel, es a vastagsaga is nagy...mit csinaljunk elso alkalommal, hogy jo legyen...?....kicsit megijedtem, mikor a baratnom mondta, hogy a baratjae alig 18 centi, de nagyon fajdalmas vele a szex....otletek?...segitsetek kerlek szepen:)
2010. márc. 18. 17:51
1 2
 11/19 anonim válasza:
Egyik nap láttam spektrumon egy műsort. a téma az volt kicsi vagy nagy e a jobb, kitérnék a Nagy-ra. azok a 30+ nők akiknek ilyen párjuk van panaszkodtak, hogy fáj vele, de mivel szerették egymást tűrték, és gyerekeik is voltak. Tanács: az egyik legnagyobb dolog amitől én félek az a fájdalom, szóval én tuti nem csinálnám, de te tudod.
2010. márc. 20. 14:00
 12/19 anonim ***** válasza:
Na, mi történt?? Megtartjátok vagy levágjátok???:-))
2010. márc. 24. 17:21
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerintem már megfaragták.
2010. ápr. 4. 05:05
 14/19 anonim ***** válasza:

Sikosító mehet (Tesco) de ne mentolosat mert az ilyen esetekben picit csíp. Vazelin - gyógyszertár az jó.

De ha még szűz vagy akkor picit fog fájni, de ne hasonlítsd ahhoz mint amikor 2 ujjal tágítod magad.

Az elején mondd neki hogy csak óvatosan tegye be és ne mozgassa csak tartstsa bent. Aztán csak piciket mozogjon, ha fáj mindig tartsa bent - de ne vegye ki.

Ez kb. 1 perc, ha kibírtad akkor nem lesz gond.

Egyébként meg nagyon szerncsések vagytok mind a ketten.

2010. ápr. 4. 09:06
 15/19 anonim ***** válasza:
cseréld le a párod akinek isebb..
2010. ápr. 4. 11:54
 16/19 anonim ***** válasza:
Az is lehet h túl szűk vagy... hallotam már ilyet... ha erőlködtök és nem megy be, ak el kell menni nőgyógyászhoz... ha minden igaz, fog csinálni egy kis bemetszést... és onnantól jó... csak hallotam... nem vagyok benne bíztos... de ha két újja nehezen megy be, ak menj el nőgyógyászhoz...
2010. ápr. 4. 18:37
 17/19 anonim válasza:
hát sajna nincs mit tenni...vágd le..vagy keress egy tehenet:D
2010. máj. 14. 15:42
 18/19 A kérdező kommentje:
megtartjuk...túléltem....nemis fájt:D
2010. máj. 24. 22:50
 19/19 anonim válasza:
hát anyukám...:D tééged bizony sajnállak:D xD
2010. máj. 29. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!