Ha egy pasi szuz attol meg az elso egyuttletnel lehetseges, hogy mindent nagyon profin (tanultan) csinaljon? 16/L
nem volt szűz ha jó volt.
viszont lehet béna volt csak neked tűnt pronak.
Nekem erről az a véleményem, hogy azért volt jó mert összeszoktatok 1 év alatt elég rendesen :) tudat alatt tudta mit csináljon veled hogy jó legyen. :)
És szerintem lehetett szűz, ugyan is egy szűz pasi is lehet nagyon "profi", meg egy nem szűz pasi is aki egy szexmániás akinek millió nője volt lehet tök béna.
Nekem se hitte el a csaj hogy vele volt az első petting meg sex még nagyon régen, pedig szerinte nagyon profin csináltam. Haveromról akinek meg millió nője volt már azt mondják róla a csajok hogy iszonyat béna mindenben mint egy kis kezdő.
Fogadni mernék ha 1 hónap (mint ahogy most szokás) után feküdtetek volna le egymással nem lett volna olyan jó mint 1 év után miután összeszoktatok tudat alatt, ez olyan hogy egy idő után már tudod hogy reagál a dolgokra be tudod fejezni a mondatát, ez nem tapasztalat ez összeszokás ugyan ez van nálatok is, ennél már csak jobb lesz amint tapasztalatot szereztek egymáson :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!