Mi a szégyen abba hogy valaki 30 évesen szűz?
Csak kíváncsiság én már 12 évesen elvesztettem.
De attól még érdekel a feltett kérdésre a válaszok.
sztem hülyeség az igazira várni, mert attól még, hogy úgy érzed ő az, lehet, hogy lefekszel vele és egy hét múlva megcsal....utána meg gondolkozhatsz mire vártál ennyit, és hogy mennyi jóból maradtál ki!
21/L
Bármi miatt is legyen valaki 30 éves koráig szűz (igazi partner hiánya, szorongás, félelem, önbizalomhiány), ne gátolja abban, hogy még normális párkapcsolatot alakíthasson ki!
Amúgy nem ciki, csak annak aki szűz (tehát saját magának beszéli be, és szégyenli).
A szégyen egy elvont fogalom. Az felfogás kérdése, hogy valaki szégyelli vagy sem.
pl szerintem büszke lehet magára az, aki azért vesztette el későn, mert nem akarta csak azért senkivel, hogy meglegyen, s nem ment emiatt qrvához sem, hanem kivárta azt akivel kölcsönösen akarták egymást.
Ha valakinek irreálisak az elvárásai partner terén és azért szűz,akkor vérciki.Pl. ha egy nem éppen szép lány csak modell szépségű pasikkal akar kezdeni,úgy gáz.Fordítottja ugyanez.
Viszont ha valakinek az életében történt valami komoly pszichés sérülés-rossz kapcsolat,megcsalás,stb.-,ami miatt nem bízik meg az emberekben,arról nem tehet,szóval nem ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!