20 évesen szégyellem a szüzességem, és titkolom. Gáz?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, és titkolom, hogy még nem feküdtem le senkivel. Nem vagyok csúnya, dagadt, egyszerűen félénk típus, aki könnyen sebezhető, és ezáltal távolságtartó a fiúkkal szemben. Eddig a párkapcsolataimban mindig csak csók volt, egyszer volt petting, de nem éreztem jól magam, valahogy nem izgultam fel kellőképpen, de ez szerintem nem a srác hibája volt, hanem az enyém, mert nem engedtem el magam. Most van egy nálam fiatalabb srác, akit kezdek nagyon-nagyon megkedvelni, de mikor kérdezte, hogy mikor vesztettem el, hazudtam, és kitaláltam egy életkort. Nem mertem bevallani, hogy még szűz vagyok. Szégyellem, mert manapság ez már nem "divat".., meg ő egy fiatal srác, nem biztos, hogy ő úgy fogná fel ezt a dolgot, hogy büszke lehetek rá.. Félek, ha kiderül, nem akar majd tőlem semmit. Én egy darabig biztos nem szeretnék még lefeküdni, egyszerűen érzem, hogy még nem vagyok felkészülve rá.. csak az a baj, hogy 20 éves vagyok, mikor fogom már akarni úgy igazán, és elengedni magam? :/2010. márc. 5. 22:38
31/32 anonim válasza:
Szerintem ez inkább a fiúknál gáz 20évesen, mert a lányok nem szeretik a tapasztalatlanságot e téren, de én például jobban szeretnék olyan lánnyal lenni, aki szűz, mint akit minden nap felcsináltak.Amúgy kicsit fura hogyha szereted akkor miért nem vonzódsz hozzá szexuálisan.
32/32 anonim válasza:
Èn 23 vagyok ès szűz. A làthatàron most felbukkant egy 27 èves sràc és én csak attòl tartok,hogy azèrt zavarnà,mert màr nem akar esetleg tanítôbàcsisat jåtszani."Szôval nemtudom mi lenne a jobb,ha tudna róla,vagy ha nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!