20 évesen szégyellem a szüzességem, és titkolom. Gáz?
20/f
én is szűz és leszarom ki mit mondd! engem is baszogatnak haverok és már elveszthettem volna de úgy nincs értelme ha egy olyannal aki a 0-nál is kevesebbet jelent a számodra!
nincs rajta semmi szégyellni való! 10000000 ilyen csaj meg fiú van még rajtunk kívül hidd el...még akiről nem is gondolnád!
szal no para max elvesztjük együtt:)
Szia!
Én is hasonló cipőben járok,mint Te. Egyáltalán nem gáz,hogy még szűz vagy,sőt,szerintem ez lenne a normális gondolkodás,de sajnos a mai hülye tinik annyira elvakultak és "divatmajmok",hogy azt már fájdalmas nézni. Abban is egyetértek az előttem szólók többségével,hogy nem volt valami okos döntés hazudnod,hiszen semmi jó nem származik belőle. Saját magadat is kellemetlen helyzetbe hozod magaddal szemben,(ha van bened érzés - és nekem nagyon úgy tűnik,hogy van-,akkor bűntudatot ébresztesz magadban)illetve a srácnak is hazudsz. Mindig légy őszinte,és egyenes! Ezért még senkit nem küldtek vérpadra! ;)
*benned (bocsi,siettem)
Amúgy 18/L :)
Szia!
Teljesen jogos,amit már páran pedzegettek előttem.
Nem azzal van a baj,hogy szűz vagy,hanem azzal,hogy hazudozol. Grat. az előttem szólónak a bölcs és precíz megfogalmazásért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!