Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 20 évesen szégyellem a szüzess...

20 évesen szégyellem a szüzességem, és titkolom. Gáz?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, és titkolom, hogy még nem feküdtem le senkivel. Nem vagyok csúnya, dagadt, egyszerűen félénk típus, aki könnyen sebezhető, és ezáltal távolságtartó a fiúkkal szemben. Eddig a párkapcsolataimban mindig csak csók volt, egyszer volt petting, de nem éreztem jól magam, valahogy nem izgultam fel kellőképpen, de ez szerintem nem a srác hibája volt, hanem az enyém, mert nem engedtem el magam. Most van egy nálam fiatalabb srác, akit kezdek nagyon-nagyon megkedvelni, de mikor kérdezte, hogy mikor vesztettem el, hazudtam, és kitaláltam egy életkort. Nem mertem bevallani, hogy még szűz vagyok. Szégyellem, mert manapság ez már nem "divat".., meg ő egy fiatal srác, nem biztos, hogy ő úgy fogná fel ezt a dolgot, hogy büszke lehetek rá.. Félek, ha kiderül, nem akar majd tőlem semmit. Én egy darabig biztos nem szeretnék még lefeküdni, egyszerűen érzem, hogy még nem vagyok felkészülve rá.. csak az a baj, hogy 20 éves vagyok, mikor fogom már akarni úgy igazán, és elengedni magam? :/
2010. márc. 5. 22:38
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

20/f

én is szűz és leszarom ki mit mondd! engem is baszogatnak haverok és már elveszthettem volna de úgy nincs értelme ha egy olyannal aki a 0-nál is kevesebbet jelent a számodra!

nincs rajta semmi szégyellni való! 10000000 ilyen csaj meg fiú van még rajtunk kívül hidd el...még akiről nem is gondolnád!

szal no para max elvesztjük együtt:)

2010. márc. 6. 00:25
 22/32 anonim válasza:
100%
nem kell szégyellned
2010. márc. 6. 00:29
 23/32 anonim ***** válasza:
36%
A lányok a szociális érték miatt, a férfiak a külső miatt vonzódnak a másikhoz. A párodat nem érdekelné. Számára nem lenne gáz, mert a férfiak máshogy működnek.
2010. márc. 6. 03:09
 24/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, jól esett amit írtatok, és kicsit megnyugodtam. :) Sajnos az a bajom, hogy nagyon sokat foglalkozok mások véleményével, és nem tudom, hogy hogyan állna hozzá(m) egy fiatalabb fiú. Fordított helyzetben mondjuk én biztos nem hagynám el vagy ilyesmi, de ha belegondolok elég furcsa lenne, hogy azt se tudja merre hány méter.. ettől félek, hogy megijed, hogy nem fog tetszeni neki, hogy semmit nem tudok az "ágyról", és inkább elhagy vagy megun.
2010. márc. 6. 09:08
 25/32 anonim ***** válasza:
szerintem sem gáz. én is 20 vagyok és szűz, nem gátlásos, sem csúnya, sem hülye, csak senkivel nem találkoztam még, aki komolyan vonzott volna. na és? :) rólam többen tudják, de még soha senki nem reagált furán, természetesnek veszik, sok ilyen ismerősöm van, és mind normális emberek. ha normális az a srác, ő is normálisan fogja fogadni. sok sikert.
2010. márc. 6. 11:19
 26/32 anonim válasza:
100%
ha szereted elmondod neki. ha szeret megérti. ha emiatt itthagy nem szeret. szerintem nem gáz. mai emberkék 13 évesen lefekszenek a csajukkal 2 hét után és divatot csinálnak belőle. szerintem ráér a dolog. 14/f
2010. márc. 6. 12:03
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is hasonló cipőben járok,mint Te. Egyáltalán nem gáz,hogy még szűz vagy,sőt,szerintem ez lenne a normális gondolkodás,de sajnos a mai hülye tinik annyira elvakultak és "divatmajmok",hogy azt már fájdalmas nézni. Abban is egyetértek az előttem szólók többségével,hogy nem volt valami okos döntés hazudnod,hiszen semmi jó nem származik belőle. Saját magadat is kellemetlen helyzetbe hozod magaddal szemben,(ha van bened érzés - és nekem nagyon úgy tűnik,hogy van-,akkor bűntudatot ébresztesz magadban)illetve a srácnak is hazudsz. Mindig légy őszinte,és egyenes! Ezért még senkit nem küldtek vérpadra! ;)

2010. márc. 11. 19:51
 28/32 anonim ***** válasza:

*benned (bocsi,siettem)

Amúgy 18/L :)

2010. márc. 11. 19:53
 29/32 anonim válasza:
100%
Most hogy igy elolvastam ezeket a hozaszolasokat ugy megnyugodtan en meg csak 17 vagyok de nemtudom egyre jobban felek a sextol vagyis attol h fajni fog. Kicsit kenyszeritve erzem magam mert korulottem is sokan vannak akik mar nem szuzek es fiatalbbak nalam.de azzal szeretnem elvesziteni akit szeretek es o is engem ez fontos nekem.es most h itt lattam hogy vannak meg olyanok akik ugy gondolkoznak mint en :) amugy nem minden tini olyan hogy az elso adando alkalommal lefekszik a sraccal :)
2010. márc. 11. 20:29
 30/32 anonim ***** válasza:

Szia!

Teljesen jogos,amit már páran pedzegettek előttem.

Nem azzal van a baj,hogy szűz vagy,hanem azzal,hogy hazudozol. Grat. az előttem szólónak a bölcs és precíz megfogalmazásért!

2010. júl. 19. 21:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!