Sikerült már valakinek lúzer létére elvesztenie a szüzességét, vagy csajt találni?
Úgy értem, hogy aki nem sok reményt látott a dologra, de valahogy összejött :S Mert én a magam részéről nem sok esélyt látok, de mindenki azt mondja, hogy előbb-utóbb eljön az én időm is, csak az a gond, hogy elég régóta mondják :(
Van köztetek ilyen ?
16/F
Elakarod veszíteni a szüzességed? Lúzernek érzed magad?
Menj el k*rvázni!
A r*bancokat nem érdekli hogy nézel ki csak tejelj neki..
Szia! Nagyon kövér vagyok (~180KG), kocka is vagyok, de mégis fogtam magam, elmentem a konditerembe és váltottam egy egy hónapos bérletet. Azóta minden hétköznap megyek és "gyúrok (wazze)". Még csak nemrég kezdtem, de jó dolog, hidd el! Egy próbát te is adhatsz neki. 3-4 hónap kitartó edzéssel bezony' egész szép eredményeket lehet elérni. Más kérdés persze, hogy én nem loholok a lányok után meg nem is érdekel úgy az egész szerelem/szex dolog ha rólam van szó, de a lényeg, hogy tényleg nemigen fogsz senkinek kelleni egy olyan világban, ahol mindenki előbb a külsőt nézi. Viszont tehetsz ellene!
Sok sikert!
19/F
Ahogy előttem is leírták, kezdjél sportolni. Ez a hozzáállás pedig nagyon rossz. Most komolyan, mit vársz?? Leírod, hogy lúzer vagy és segítsünk rajtad. Volt ott egy jó tipp: keress lúzer csajt. Erre azt írtad, hogy neked nem jönnek be. Fordítsd meg! Te miért jönnél be valakinek? Aki nem teheti meg, az ne válogasson!:D
Az én ötletem: keress egy hozzád hasonló kedves, aranyos lányt -és most ne a külsőt nézd,hiszen ő se teszi- és akár vele is eljárhatsz kondizni, együtt pedig szépen "átalakultok". Tudod mint a filmekben.:) HAPPY END
mindenki megtalálja a párját ne aggódj.még fiatal vagy te is.inkább később kezdd,minthogy pl mint én 18 évesen 2 nagyon sz@r kapcsolaton vagyok túl:/
de a mostani az igazi:)6 hónapja a menyasszonya vagyok(L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!