Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Sikerült már valakinek lúzer...

Sikerült már valakinek lúzer létére elvesztenie a szüzességét, vagy csajt találni?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy aki nem sok reményt látott a dologra, de valahogy összejött :S Mert én a magam részéről nem sok esélyt látok, de mindenki azt mondja, hogy előbb-utóbb eljön az én időm is, csak az a gond, hogy elég régóta mondják :(

Van köztetek ilyen ?

16/F

2010. márc. 3. 22:26
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:
100%

Elakarod veszíteni a szüzességed? Lúzernek érzed magad?

Menj el k*rvázni!

A r*bancokat nem érdekli hogy nézel ki csak tejelj neki..

2010. márc. 3. 23:41
 22/33 A kérdező kommentje:
Az nem az én műfajom
2010. márc. 3. 23:47
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Ne sz@rj be eljön a te időd is csak váltosztass valamin.Ne törődj bele,hogy luzer vagy.
2010. márc. 3. 23:56
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
szia! segítek neked! írj egy privát üzenetet(=
2010. márc. 4. 00:20
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nagyon kövér vagyok (~180KG), kocka is vagyok, de mégis fogtam magam, elmentem a konditerembe és váltottam egy egy hónapos bérletet. Azóta minden hétköznap megyek és "gyúrok (wazze)". Még csak nemrég kezdtem, de jó dolog, hidd el! Egy próbát te is adhatsz neki. 3-4 hónap kitartó edzéssel bezony' egész szép eredményeket lehet elérni. Más kérdés persze, hogy én nem loholok a lányok után meg nem is érdekel úgy az egész szerelem/szex dolog ha rólam van szó, de a lényeg, hogy tényleg nemigen fogsz senkinek kelleni egy olyan világban, ahol mindenki előbb a külsőt nézi. Viszont tehetsz ellene!

Sok sikert!

19/F

2010. márc. 4. 00:40
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha pedig nem alarsz lúzer lenni, ne hagyd, hogy azzá tegyenek! Állj ki magadért és védd meg magad!
2010. márc. 4. 00:42
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegyik csaj nézi a külsőt. Vannak ám belső értékek is, és azok a lányok, akik azt nézik, nem feltétlenül csúnyák... Amúgy nem egy ismerősöm van, akinek kövéren sikerült barátnőt találnia (igaz másfél évet küdött érte). És most nem azt mondom, hogy ne tegyél a túlsúlyosság ellen, sőt, járj minél többet kondiba! Csak arra figyelj oda, hogyha majd összejön, akkor ne szállj el magadtól. Ne ess abba a hibába, hogy bemeséled magadnak, hogy "a csajomnak jó vagyok így, minek gyúrjak", meg ne gondold azt, hogy te vagy a faszacsávó, csak mert van végre valakid. A kettő együtt nagyon rossz párosítás, és a csaj hamar meg fogja elégelni. Remélem hasznos tanácsokkal tudtam szolgálni. Sok sikert az edzéshez és a csajozáshoz! :) 19F
2010. márc. 4. 01:50
 28/33 anonim válasza:
100%

Ahogy előttem is leírták, kezdjél sportolni. Ez a hozzáállás pedig nagyon rossz. Most komolyan, mit vársz?? Leírod, hogy lúzer vagy és segítsünk rajtad. Volt ott egy jó tipp: keress lúzer csajt. Erre azt írtad, hogy neked nem jönnek be. Fordítsd meg! Te miért jönnél be valakinek? Aki nem teheti meg, az ne válogasson!:D

Az én ötletem: keress egy hozzád hasonló kedves, aranyos lányt -és most ne a külsőt nézd,hiszen ő se teszi- és akár vele is eljárhatsz kondizni, együtt pedig szépen "átalakultok". Tudod mint a filmekben.:) HAPPY END

2010. márc. 4. 11:20
 29/33 anonim ***** válasza:

mindenki megtalálja a párját ne aggódj.még fiatal vagy te is.inkább később kezdd,minthogy pl mint én 18 évesen 2 nagyon sz@r kapcsolaton vagyok túl:/

de a mostani az igazi:)6 hónapja a menyasszonya vagyok(L)

2010. márc. 4. 16:07
 30/33 Szesze ***** válasza:
Ugy gondolom h sok magadfajta(magunkfajta) embernek mindig olyan szemlyek tatszenek akik hu de menok. Probalj keresni egy egyszeru rendes lanyt. Azok kozott is vannak am szepek, jofejek. Probald meg valahogy elcsabitani. Elosozr esetleg beszegess vele, es ha latod h o is beszleget veled akkor majd lehet tovabb lepni, hogy egyszer elhivod talakozni. Nincs olyan ember aki ne tetszene senkinek, csak ne a menokkel foglakozz...en kb ilyen vagyok mint te csak lanyba....vagy is 16evesen ilyen voltam, aztan mar volt nehany baratom...probalkozni kell es soha ne veszits el a remeny...FONTOS: A LANYOKNEK NEM A KULSO, HANME AZ ERZELMEK FONTOSSAK AZ H NE SZURJNAK KI VELUK....ÉEGALABB IS NEKEM:D 18L
2010. márc. 4. 16:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!