Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Sikerült már valakinek lúzer...

Sikerült már valakinek lúzer létére elvesztenie a szüzességét, vagy csajt találni?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy aki nem sok reményt látott a dologra, de valahogy összejött :S Mert én a magam részéről nem sok esélyt látok, de mindenki azt mondja, hogy előbb-utóbb eljön az én időm is, csak az a gond, hogy elég régóta mondják :(

Van köztetek ilyen ?

16/F

2010. márc. 3. 22:26
1 2 3 4
 11/33 anonim válasza:
100%
21 éves vagyok, fiú és szűz...és leszarom...
2010. márc. 3. 22:46
 12/33 anonim válasza:
100%

Figyu 18 voltam és egy Istennő csaj volt aki egyszerűen séta közben lenyalt. aztán megkellett kúrjam.

addig voltam lúzer.

16 vagy, nyugi :) minden rendben

13/33 A kérdező kommentje:

A túlsúlyos, szemüveges, ügyetlen, kocka lányokat nem jönnek be.

Amúgy én nem vagyok kocka, egyszer 6 hónapig nem volt internetem, 3 hónapig pedig gépem :S A zsírleszívást pedig 18 éves kor alatt nem engedélyezik, és drága is :)

14/33 anonim válasza:
31%
Magányos maradsz életed végéig.
2010. márc. 3. 22:48
 15/33 A kérdező kommentje:
Ettől félek én is :(
2010. márc. 3. 22:50
 16/33 anonim válasza:
100%
Nem kell félned tőle.. Egy idő után úgy is rászánod magad, hogy változtass a külsődön.. Ha megtetted, lesz önbizalmad.. Önbizalommal pedig nagyobb az esélyed :)
2010. márc. 3. 22:51
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
fel a fejjel.. én nem vagyok túlsúlyos, se kocka (szerintem), és ismernek sokan, mindig bulizok. de még sem volt barátnőm... pedig szerintem azért annyira csunya nem vagyok, csak nem vagyok vagáncsávó.. ez a baj, de nem érdekel :P 15/F
2010. márc. 3. 22:52
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
1. vagyok. szerintem nem siránkoznod kéne, hanem elmenni mondjuk sportolni, kicsit lefogyni. azzal nőne az önbizalmad is és a kisugárzásod is megváltozna. nem itthon kell ülni a gépe lőtt és jajj nincs nőm, hanem tenni kell azért h elérd amit akarsz. semmi nem jön könnyen.
2010. márc. 3. 22:59
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy osztálytársam még gimibe, aki ugyan a menők közé tartozott, de nem volt egy leányálom. Ő is túlsúlyos volt. Elkezdett valami verekedős sportot űzni nem is tudom valami kungfuszerűséget, ezzel megedzette magát. Most már sokkal jobban néz ki, és barátnője is van.
2010. márc. 3. 23:00
 20/33 anonim válasza:
100%

Hát kicsit hasonló bőrben vagyunk, csak nekem pont jó izmos alkatom van, azt mondják , hogy baromi jóképű vagyok meg minden de még sincs barátnőm.

Nekem szerintem azért nincs mert nincs önbizalmam, mellesleg szájszagom is van ami marha nagy átok, hiába mentem el orvosokhoz, semmi eredménye nem lett.

Szal, minden lehetséges szerintem, ha nincs szájszagod akkor nem értem mért nem próbálkozol.

2010. márc. 3. 23:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!