Sikerült már valakinek lúzer létére elvesztenie a szüzességét, vagy csajt találni?
Úgy értem, hogy aki nem sok reményt látott a dologra, de valahogy összejött :S Mert én a magam részéről nem sok esélyt látok, de mindenki azt mondja, hogy előbb-utóbb eljön az én időm is, csak az a gond, hogy elég régóta mondják :(
Van köztetek ilyen ?
16/F
Figyu 18 voltam és egy Istennő csaj volt aki egyszerűen séta közben lenyalt. aztán megkellett kúrjam.
addig voltam lúzer.
16 vagy, nyugi :) minden rendben
A túlsúlyos, szemüveges, ügyetlen, kocka lányokat nem jönnek be.
Amúgy én nem vagyok kocka, egyszer 6 hónapig nem volt internetem, 3 hónapig pedig gépem :S A zsírleszívást pedig 18 éves kor alatt nem engedélyezik, és drága is :)
Hát kicsit hasonló bőrben vagyunk, csak nekem pont jó izmos alkatom van, azt mondják , hogy baromi jóképű vagyok meg minden de még sincs barátnőm.
Nekem szerintem azért nincs mert nincs önbizalmam, mellesleg szájszagom is van ami marha nagy átok, hiába mentem el orvosokhoz, semmi eredménye nem lett.
Szal, minden lehetséges szerintem, ha nincs szájszagod akkor nem értem mért nem próbálkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!