Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagyon szégyenlős vagyok :S...

Nagyon szégyenlős vagyok :S lmit tehetnék? Mit fog szólni?

Figyelt kérdés
szóval a barátommal tervezzük hogy lefekszünk mind a ketten szüzek vagyunk és nagyon szeretjük egymást és nagyon kívánjuk is meg minden megvan már.. de én sak attól félek hogyha oda kerül a dolog akkor nem biztos hogy tecceni fogok neki mert hát nincsenek valami jó melleim vagyis nem az hogy a "térdemet verni" hanem van alakja de anniyra nem formás szóval értitek.. és nincs valami jó testem de kövér sem vagyok csak szégyenlős.. :S mit tehetnék , vagy mit fog szólni hozzá ill. ? kérlek hülyeségeket ne köszi előre a válaszokat :)!
2010. márc. 3. 18:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
szerintem utolsó válszoló te irtad ki azt a kérdést hogy szexeltél e már betépve vagy valami ilyesmi.
2010. márc. 24. 23:48
 12/16 anonim ***** válasza:
Szeret, és nem azt fogja nézi, hogy nem tökéletes a melled, hanem azt, hogy gyönyörű vagy, szereted, engedeg, hogy megsunázzon, és azon fog filózni, hogy csinálja, hogy nem fájjon meg élvezd is. Ne aggódj, ha tapasztalt férfi lenne is, akkor sem kifogásolná az alakodat, feltéve, hogy nem jóval átlagon aluli. A sötétség és a paplan lehet hogy jó szolgálatot tesz, ha ennyire nincs önbizalmad, de na parázz, nincs miért.
2010. márc. 25. 17:49
 13/16 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2010. márc. 25. 19:14
 14/16 anonim válasza:
Igazuk van, ha szeret, akkor nem fogja észrevenni. Ne aggódj ezért. Ha szeretitek egymást, akkor tökéletes lesz. Ne parázz rá. Csak bizz benne.
2010. márc. 25. 21:06
 15/16 anonim válasza:
énish nagyon szégyenlős vagyok..:-S
2010. márc. 25. 23:05
 16/16 A kérdező kommentje:
ááhh..nemél már a kérdés-.- dobott a csávó de nem ezekért hanem mert nem szeretett...azt még azt habizta be másoknak h megdugott közbe 11x béna volt a szexhez..
2010. ápr. 14. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!