Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy csináljam, hogy ne...

Hogy csináljam, hogy ne jöjjön rá a pasi, hogy szüz vagyok?

Figyelt kérdés
ha egy éj szakás kalandról van szó
2010. febr. 28. 20:23
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
Szerintem csináld először magadnak vibrivel.
2010. márc. 2. 16:42
 22/25 anonim ***** válasza:

Hát szerintem elég ha sokat ujjazod magad.

Nem ítéllek el mert egy éjszakás kalandba akarod elveszíteni, én is alig vártam, hogy túl legyek rajta, ráadásul nem ismeretlennel akarod, hanem gondolom tetszik az illető, én kapcsolatban voltam, de nem mondtam el az illetőnek és nem jött rá, csak párszor voltunk együtt, nem is véreztem, és nem sikítottam, bár nem volt túl kellemes először, de nem fájt túlságosan, a második pasimnak viszont nagyobb és vastagabb volt a pénisze, és vele a második együttlétünkkor vérzett, pedig már nem voltam szűz, de a szűzhártyám szerintem akkor szakadt át teljesen.

2010. márc. 3. 13:29
 23/25 anonim válasza:
51%
én is egy éjszakás kalanddal vesztettem el... az elején azt hittem megdöglök a fájdalomtól és ki kell hívni a mentőt. de maximum 1 perc után elmúlt a fájdalom, és nem éreztem semmit. az aktus után kb 1,5 órával kezdtem el vérezni, szóval a fiú nem vette észre hogy szűz vagyok. Azóta összeismerkedtünk, előröl kezdtünk mindent, és 7 hónapja boldogok vagyunk egymás mellett :):) sok sikert. próbálj meg ne vérezni, és akkor nem veszi észre :D :D
2010. márc. 3. 20:12
 24/25 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2010. márc. 3. 20:32
 25/25 anonim válasza:
ne vetkőzz le
2010. márc. 3. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!